Universal Music Norge

Ina Wroldsen og Broiler gir ut singel sammen

Del

I dag, 8. april slipper Ina Wroldsen & Broiler sin singel "Lay It On Me" sammen, med tilhørende musikkvideo. 

Samarbeidet mellom Ina og Broiler er et resultat  av gjensidig respekt og beundring for hva de har fått til på hver sin kant, samt et alltid tilstedeværende ønske om å prøve nye ting og nye samarbeid. Resultatet er "Lay It On Me", en låt hvor teksten er såpass personlig at den ikke forklares, men som heller lytteren kan få legge sine egne følelser og erfaringer i, og produksjonen er smakfull og dagsaktuell.


HØR "LAY IT ON ME" HER 

Teksten til «Lay It On Me» er skrevet av Ina Wroldsen i samarbeid med Arnthor Birgisson (Ask Embla) og låten co-skrevet og produsert av Broiler.

 Ina forteller: 

- «Lay It On Me» har stor personlig betydning for meg. Jeg skrev den sammen med min gode venn Arnthor og ble så imponert over det Mikkel (Broiler) jobbet videre på og tilførte låta. Han forstod virkelig følelsen i «Lay It On Me»  og jeg er så stolt av det ferdige resultatet. Jeg gleder meg sånn til å slippe den, og høre om dere er enige med oss!

Mikkel Christiansen i Broiler utdyper;

- Å jobbe med en låt som er såpass annerledes enn mye annet vi har jobbet med før har vært en utrolig spennende prosess. Jeg visste at låta og teksten var veldig meningsfull og personlig for Ina, så det var stort for meg å få tilliten til å jobbe fritt med den. Jeg er superfornøyd med resultatet, og glad for at vi kom frem til en såpass følelsesladd sang.

Videoen til "Lay It On Me" ble skudd i dramatisk natur på Nord-Jylland. Regissør bak videoen er Thomas Qvale som tidligere gjort bl a videoen til Seeb sin singel «Breathe».

 SE VIDEOEN HER 

Ina Wroldsen er i dag en av verdens mest ettertraktede låtskrivere. Hennes låter har blitt plukket av flere av verdens største artister, blant dem Britney, Shakira, One Direction, Demi Lovato, Little Mix, Jesse Glynne, Calvin Harris m.fl. Sistnevnte valgte også å beholde Ina sin demovokal på "How Deep is Your Love", en låt som har hatt, og fremdeles har, enorm suksess over hele verden.

Ina var nominert til tre Brit Awards for 2015; to for "How Deep Is Your Love" med Calvin Harris og en for "Hold  My Hand" med Jesse Glynne.

De siste årene har Ina Wroldsen kombinert låtskriverkarrieren med egne artistprosjekt. Først sammen med Arnthor Birgisson som Ask Embla.  Siden under eget navn.

Broiler er en av Norges største artister og har passert 250 millioner streams på Spotify alene og med sine forrykende liveshow og låter som «Money»,  ”Rays of Light”, ”Wild Eyes” og ”Fly By Night”, i tillegg til multiplaniumselgende remixer av blant andre Imagine Dragon sin ”Shots” og Hedegaard sin ”Happy Home”, brer duoens voksende fanskare seg stadig utover Norge, Norden og verden.

Nøkkelord

Kontakter

Charlotte Öqvist

Promotion Manager
Universal Music Norge
charlotte.oqvist@umusic.com

Bilder

Last ned bilde
Foto: Truls Qvale
Foto: Truls Qvale
Last ned bilde
Foto: Olav Stubberud
Foto: Olav Stubberud
Last ned bilde

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, The Beatles, Justin Bieber, Taylor Swift, Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, The Weeknd, Broiler, Astrid S, Seeb, OMVR, Odd Nordstoga m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Temmpo – Lone Stranger13.7.2018 11:28Pressemelding

Med en rekke hits for andre artister i bagasjen, gikk Temmpo løs på sin egen solokarriere i 2016. Nå er han tilbake med sin nye solosingel, «Lone Stranger». «Lone Stranger» viser en ny musikalsk retning for Temmpo (aka. Tonino Speciale), inspirert av at han og hans co-produsent har en felles kjærlighet for electro/indie-gruppen «Empire Of The Sun». Speciale har et musikktalent utenom det vanlige og kan påberope seg titlene låtskriver, produsent, multi-instrumentalist og vokalist. HØR TEMMPO - "LONE STRSNGER" HER - Jeg skrev en røff skisse av melodien før jeg dro fra studio, og på vei hjem passerte jeg en veldig slående kvinne på togstasjonen. Øynene våre møttes i et øyeblikk, og vi smilte til hverandre, akkruat som at vi hadde møttes før. Hun reiste avgårde alene, og jeg satt igjen på toget og dagdrømte om hvordan hennes liv og personlighet egentlig er – og det inspirerte meg til tittelen «Lone Stranger», forteller Tonino Speciale. Temmpo Australskfødte Tonino Speciale jobber fra Tiley

Ariana Grande ute med «God Is A Woman»13.7.2018 10:36Pressemelding

Ariana Grande er i dag ute med sin nye singel «God Is A Woman». Samtidig kommer en fersk lyric video som hører til. «God Is A Woman» blir det tredje slippet fra det kommende albumet Sweetener, som inkluderer «The Light Is Coming» med Nicki Minaj. Låten er produsert av Ilya og skrevet av Ariana med svenskene Max Martin, Ilya, Savan Kotecha og Rickard Göransson. Ariana har tidligere jobbet med Max Martin og Ilya på blant andre megahitene «Problem» og «No Tears Left To Cry». Albumet Sweetener kommer 17. august. Første singel «No Tears Left To Cry» ble en stor suksess, passerte platina og ble listet på en rekke radiokanaler i Norge. Siden albumdebuten Yours Truly i 2013, har Ariana Grande vokst frem som en av verdens aller største artister. Etterfølgeren My Everything (2014) inneholdt monsterhits som "Problem" og "Break Free". Arianas forrige album Dangerous Woman gikk i likhet med forgjengeren til topps i Norge, USA og en rekke andre land.

Drake slår egne rekorder og går til topps på albumlisten6.7.2018 15:00Pressemelding

Drake sitt femte studioalbum Scorpion gikk i dag rett til førsteplass på albumlisten. Dobbeltalbumet har slått alle tidligere rekorder, og Drake kan nå ta med Scorpion i rekken av rekordbrytende utgivelser. Rekorden for flest streams på en uke i USA ble slått på kun tre dager, med 435 millioner streams. Forrige rekord på syv dager var Beerbongs & Bentleys av Post Malone med 431 streams. Rekorden for flest globale streams på ett døgn ble også slått. På Apple har Scorpion også knust alle tidligere rekorder. Drake har slått rekorder tidligere med albumet More Life (2017) som streamet over 76.4 millioner på en enkelt dag på Spotify og 89,9 millioner ganger de første 24 timen på iTunes. Også albumet Views (2016) knuste flere rekorder. Det ble det første albumet som nådde en milliard streams på Apple Music og «One Dance» ble den første låta som ble streamet én milliard ganger på Spotify. Låter som «Pop Style», «Controlla» og «Too Good» oppnådde også stor suksess.

Palo Santo fra Years & Years ute i dag6.7.2018 12:47Pressemelding

Years & Years er i dag ute med det nye albumet Palo Santo. Albumet inkluderer det kritikerroste comeback-sporet «Sanctify» og «If You’re Over Me». Palo Santo handler om pop og futurisme, hvor frontmannen Olly Alexander henter inspirasjon fra en tribal verden, kult sci-fi samt pop-ikoner som Prince, Bowie og Gaga. De har skapt et personlig rom for historiefortelling om identitet, seksualitet og hva det vil si å være et menneske. Palo Santo har bidrag fra blant andre Kid Harpoon, Greg Kurstin, Julia Michaels og Justin Tranter. Konseptet Palo Santo inneholder også en kortfilm regissert av Fred Rowson med blant andre Olly Alxander, Dame Judi Dench og den thailandske kult-skuespilleren Vithaya Pansringarm i hovedrollene. Se den HER. Albumet følger opp debutalbumet Communion som gikk til topps i UK, solgte 1,5 millioner og ble nominert til fem Brit Awards. På onsdag spilte de på Kadetten i Sandvika til strålende kritikker fra P3s anmelder. 29. januar er de tilbake i landet og spiller på Sent

Florence + the Machine ute med High As Hope29.6.2018 10:53Pressemelding

Florence + the Machine er i dag ute med det nye albumet High As Hope. High As Hope ble til i Sør-London hvor Florence skrev på albumet i ensomhet med daglige turer til studioet. Hun tok med låtene til sin venn og medprodusent Emile Haynie i Los Angeles. Albumet er mikset i New York, hvor den daglige beroligende utsikten over den ikoniske horisonten, sett i kontrast med kaoset - ga albumet dets tittel. Andre som bidrar på albumet er Kamasi Washington, Kelsey Lu og Jamie xx. Albumet er lyden av en kunstner som mer selvsikker enn noen gang. Florence skriver om tenårene og tjueårene med et fornyet, mer modent perspektiv. Florence kjenner seg selv godt nok til å erklære: “I’m never going to be minimal - mirroring this sense that happiness doesn’t always have to be big and dramatic: it can often be found in the mundane, in the everyday things that aren’t always celebrated in songs. There’s a lot of love in this record, loneliness too, but a lot of love. It’s always a work in progress, and I

Drake med nytt dobbeltalbum29.6.2018 09:53Pressemelding

Drake er i dag ute med dobbeltalbumet Scorpion. Albumet er det femte studioalbumet i rekken for Drake og er produsert av blant andre DJ Premier, PartyNextDoor og No I.D med bidrag fra Jay Z, Ty Dolla $ign, Future, Static Major, Nicki Minaj og kongen av pop Michael Jackson. Drake har slått rekorder tidligere med albumet More Life (2017) som streamet over 76.4 millioner på en enkelt dag på Spotify og 89,9 millioner ganger de første 24 timen på iTunes. Også albumet Views (2016) knuste flere rekorder. Det ble det første albumet som nådde en milliard streams på Apple Music og «One Dance» ble den første låta som ble streamet én milliard ganger på Spotify. Låter som «Pop Style», «Controlla» og «Too Good» oppnådde også stor suksess.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom