Sony Music Norway

Ina Wroldsen er tilbake

Del

En av verdens største låtskrivere trår for alvor ut i scenelyset med låta «Strongest» som slippes fredag 27.10.2017

«Strongest» er en stor og ærlig poplåt, og er første smakebit av et nytt kapittel i Wroldsens karriere. Om låta sier artisten selv:

«Opplevelsen og reaksjonen som ble til ‘Strongest’, tilhører en god venn av meg. Den er hard, bitter men også ektefølt og triumferende. Det er jo én side av en sak, men jeg ønsket å gi den siden en stemme. Jeg skrev låten sammen med Arnthor Birgisson (Ask Embla) og BAARD Mathias Bonsaksen.»

Etter mange år som låtskriver for noen av verdens største artister er Ina Wroldsen nå klar med eget materiale, skrevet og fremført av henne selv. Wroldsen er kjent for sine knallsterke melodier, prikkfrie pop-teft og ærlige tekster fremført av en stemme proppfull av nerve og formidlingsevne.

I juni i år signerte Ina Wroldsen med Simon Cowells plateselskap Syco, den første signeringen av selskapets nye direktør Tyler Brown.

«Ina er uten tvil en låtskriver i verdensklasse, noe suksessen hun har hatt det siste året er et levende bevis på. Jeg har alltid følt hun er en artist vel så mye som låtskriver, og sangene hun har skrevet for seg selv er helt utrolige. Jeg gleder meg til verden får høre det!” sa Brown da samarbeidet ble annonsert. Artisten selv sa følgende «Jeg gleder meg til å starte på et nytt kapittel, og til å lage mitt første soloalbum». 

Wroldsen har de siste årene skrevet låter for noen av verdens største stjerner. Clean Bandits nummer 1 hits «Rockabye» og «Symphony» med Zara Larsson, Calvin Harris «How Deep is Your Love» hvor Wroldsen også hadde vokal, samt One Direction, Rag’n’ Bone Man, Demi Lovato, Olly Murs, Tinie Tempah og mange flere. Her hjemme er hun kjent som den ene halvparten av Ask Embla, og dommer i siste runde av Idol.

Sangen er tilgjengelig overalt fredag 27. oktober.

Her kan du se Ina Wroldsen holde konsert i høst:

7.11 Olavshallen Trondheim

8.11 Kimen Kulturhus Stjørdal

9.11 Terminalen Ålesund

10.11 Bjørnsonhuset Molde

15.11 Stormen Konserthus Bodø

16.11 Sentrum Scene Oslo

18.11 Bølgen Kulturhus Larvik

24.11 Asker Kultur Asker

16.12 USF Verftet Bergen

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

JUSTIN TIMBERLAKE RETURNERER TIL TELENOR ARENA 2. AUGUST5.2.2018 16:07Pressemelding

Etter 4 år er han endelig tilbake! Justin Timberlake annonserer Europaturné i kjølvannet av det etterlengtede nye albumet og hans episke Super Bowl-opptreden. «The Man of the Woods Tour» starter i Paris i slutten av juni, og stopper innom 16 byer. Vi gleder oss til en magisk kveld med en av verdens beste entertainere på Telenor Arena 2. august. Billetter i salg mandag 12. februar kl. 10.00. Forsalg via livenation.no fra fredag 9. februar kl. 09.00-17.00.

BRITNEY SPEARS TIL TELENOR ARENA – FREDAG 10. AUGUST!23.1.2018 10:21Pressemelding

Britney Spears er en av de mest suksessfulle og hyllede artistene i pophistorien. For første og eneste gang tar ikonet med seg sitt spektakulære Vegas-show, «Britney: Piece of Me», til utvalgte arenaer i Europa. Dette gir trofaste fans, som ikke har hatt mulighet til å reise til Las Vegas, en unik sjanse til å se stjernen live. Det er en glede å annonsere at hun inntar Telenor Arena for «one night only» fredag 10. august!

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom