IKEA

IKEA tilbakekaller HYBY, LOCK og RINNA plafonder på grunn av risiko for at glasskjermen kan falle ut

Del

IKEA oppfordrer kunder som har en HYBY, LOCK eller RINNA plafond, til å fjerne dem umiddelbart og levere dem tilbake på et IKEA-varehus, der de vil få pengene tilbake. RINNA har aldri vært solgt i Norge.

HYBY har blitt solgt i alle IKEAs markeder siden 2012.
HYBY har blitt solgt i alle IKEAs markeder siden 2012.

IKEA har mottatt rapporter fra kunder om at glasskjermen på disse plafondene har falt ut. Ved noen tilfeller måtte kundene oppsøke lege, og ifølge rapporten måtte én kunde sys.

IKEA tar produktsikkerhet svært alvorlig. Alle produktene våre er testet og samsvarer med gjeldende lover og sikkerhetsstandarder. Til tross for dette har vi mottatt rapporter om at skjermen på LOCK og HYBY plafonder har falt ut. For å sikre at sikkerheten til kundene våre ivaretas, og for å unngå flere hendelser, velger vi å tilbakekalle produktene med full refusjon.

HYBY og LOCK plafonder har blitt solgt på alle IKEA-markeder – LOCK siden 2002 og HYBY siden 2012. RINNA plafond har blitt solgt i elleve land i Europa samt i Kina siden 2010. RINNA har ikke blitt solgt i Norge.

Kunder kan ta HYBY, LOCK og RINNA plafonder med til et hvilket som helst IKEA-varehus, hvor de vil få refundert hele beløpet. Det er ikke nødvendig å vise kjøpsbevis (kvittering) for å få tilbake pengene.

Ta kontakt med pressekontoret på 99484950 eller pressesenter@IKEA.com dersom du har spørsmål.

Kontakter

Ta kontakt med pressekontoret på 99484950 eller pressesenter@IKEA.com dersom du har spørsmål.

Bilder

HYBY har blitt solgt i alle IKEAs markeder siden 2012.
HYBY har blitt solgt i alle IKEAs markeder siden 2012.
Last ned bilde
RINNA har ikke blitt solgt i Norge, men er blant lampene som tilbakekalles av IKEA.
RINNA har ikke blitt solgt i Norge, men er blant lampene som tilbakekalles av IKEA.
Last ned bilde
LOCK har blitt solgt i alle IKEAs markeder siden 2002.
LOCK har blitt solgt i alle IKEAs markeder siden 2002.
Last ned bilde

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

815 44 000http://www.ikea.no
Om IKEA: • IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at flest mulig har råd til dem. • Det er i dag 375 IKEA-varehus i 47 land verden over. • I 2015 ble varehusene besøkt av 771 millioner mennesker. • Nettsidene til IKEA ble besøkt 1,9 milliarder ganger. • I Norge har IKEA syv varehus; i Oslo, Asker, Bergen, Stavanger, Trondheim, Lillesand og Ringsaker. I tillegg har IKEA et service & pick-up point i Tromsø, og et som åpner i Ålesund i januar. • 3000 medarbeidere jobber i de norske varehusene.

Følg saker fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra IKEA

Kvinner tar styringen gjennom håndverk6.2.2018 12:28Pressemelding

Sammen med kvinnelige håndverkere i India, har IKEA skapt kolleksjonen INNEHÅLLSRIK. Ved å jobbe sammen med sosiale entreprenører, skaper IKEA jobber for dyktige kvinner i deler av verden hvor det trengs aller mest. Engasjementet gir kvinner mulighet til å skape en bedre hverdag for seg selv og lokalsamfunnet. Det skaper ikke bare jobber, men også selvtillit, stolthet, økonomisk selvstendighet, positivitet og forandring.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom