IKEA

IKEA tilbakekaller GODIS PÅSKKYCKLING

Del

Hos IKEA har sikkerhet høyeste prioritet, og på grunn av funn av mus ved en av produksjonsenhetene velger vi å kalle tilbake disse godteposene. Kunder som har handlet GODIS PÅSKKYCKLING skumgodteri, med best-før-dato mellom 23. oktober og 26. januar 2019, kan levere dem tilbake ved nærmeste IKEA varehus, mot full refusjon. Best-før-datoen er trykket på baksiden av posen.

IKEA tilbakekaller GODIS PÅSKKYCKLING skumgodteri
IKEA tilbakekaller GODIS PÅSKKYCKLING skumgodteri

Vi har dessverre blitt kjent med at en av produksjonsenhetene bak dette produktet har hatt problemer med mus under produksjonen, og at GODIS PÅSKKYCKLING kan være berørt av dette. Vi ber derfor kunder som har kjøpt dette produktet om å returnere det til nærmeste IKEA varehus. Det vil ikke være nødvendig med kvittering.

Sikkerhet når det gjelder mat og produktkvalitet er av største viktighet for IKEA, og vi ser på denne tilbakekallingen som et nødvendig steg for å leve opp til disse standardene. Vi beklager eventuelle ulemper dette vil medføre for våre kunder.

For mer informasjon, vennligst kontakt IKEAs pressevakt på telefon 99484950 eller e-post: pressesenter@ikea.com


Kontakter

Pressevakt

Pressevakten er tilgjengelig for alle medier. For kundehenvendelser, ta kontakt med IKEA kundeservice på telefon 02340.

994 84 950pressesenter@ikea.com

Bilder

IKEA tilbakekaller GODIS PÅSKKYCKLING skumgodteri
IKEA tilbakekaller GODIS PÅSKKYCKLING skumgodteri
Last ned bilde

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

815 44 000http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 392 IKEA-varehus i 48 land i verden. 340 av disse, inklusive alle norske varehus, er drevet av IKEA-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 783 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,1 milliarder ganger.

I Norge har IKEA syv varehus; ett i Oslo, ett i Asker, ett i Bergen, ett i Stavanger, ett i Trondheim, ett i Lillesand og ett på Ringsaker. Norske kunder kan også handle ved tre IKEA Service & pick-up points, i Tromsø, Ålesund og på Skøyen i Oslo. Totalt jobber det rundt 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg saker fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra IKEA

Kvinner tar styringen gjennom håndverk6.2.2018 12:28Pressemelding

Sammen med kvinnelige håndverkere i India, har IKEA skapt kolleksjonen INNEHÅLLSRIK. Ved å jobbe sammen med sosiale entreprenører, skaper IKEA jobber for dyktige kvinner i deler av verden hvor det trengs aller mest. Engasjementet gir kvinner mulighet til å skape en bedre hverdag for seg selv og lokalsamfunnet. Det skaper ikke bare jobber, men også selvtillit, stolthet, økonomisk selvstendighet, positivitet og forandring.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom