IKEA

IKEA Norges første bærekraftrapport

Del

For første gang lanserer vi vår egen bærekraftrapport med resultater fra IKEA Norge. Vi har valgt å lage en norsk rapport med noen av våre bærekraftige høydepunkter fra 2017, for å gi befolkningen ett innblikk i vårt arbeid mot en mer bærekraftig fremtid.

Noen høydepunkter
I den nye rapporten kan du blant annet lese om samarbeidet med Sisters in Business, en sosial entreprenør som skaper bærekraftige arbeidsplasser i lokalsamfunnet. Du kan også lese om hvordan vi har inspirert våre kunder til å leve mer bærekraftig hjemme og hvordan det gikk da vi droppet Black Friday. I tillegg fremhever vi andre gode eksempler vi i IKEA Norge har jobbet med for en mer bærekraftig fremtid. 

- Jeg er både stolt og glad for å kunne dele noen av høydepunktene fra 2017. Å bidra positivt for mennesker og miljø er blant IKEAs kjerneverdier og ligger helt på linje med visjonen vår – å skape en bedre hverdag for de mange menneskene, forteller bærekraftsjefen i IKEA Norge, Anders Lennartsson.

Du finner vår rapport som pdf vedlagt lenger nede på siden. 

Nøkkelord

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 419 IKEA-varehus i 50 land i verden. 365 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av INGKA-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 783 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,1 milliarder ganger.

I Norge har IKEA syv varehus; ett i Oslo, ett i Asker, ett i Bergen, ett i Stavanger, ett i Trondheim, ett i Lillesand og ett på Ringsaker. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg saker fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra IKEA

IKEA tilbakekaller SÖTSAK SKUMTOPP, skumboller med sjokolade, 180 g, grunnet uklar innholdsfortegnelse av allergenet melk i listen over ingredienser12.3.2019 11:59:18 CETPressemelding

IKEA tilbakekaller SÖTSAK SKUMTOPP, skumboller med sjokolade, 180 g, grunnet uklar innholdsfortegnelse av allergenet melk i listen over ingredienser. Matsikkerhet har topp prioritet hos IKEA og vi ønsker å gjøre kundene våre oppmerksomme på at SÖTSAK SKUMTOPP med best før-dato mellom 2019-03-12 og 2019-04-18 er berørt av denne tilbakekallingen. Kunder som er allergiske eller intolerante mot melk eller melkeprodukter, er rådet til å levere tilbake SÖTSAK SKUMTOPP på sitt lokale IKEA-varehus, hvor de vil få refundert hele beløpet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom