Compass Fairs

IKEA, lokale eksperter og Sinnasnekker’n kommer på helgens Boligmesse i Mosjøen

Del

Til helgen 20. – 22. november arrangeres årets Boligmesse i Mosjøhallen, sesongens siste av totalt 19 messer i år. I Mosjøen deltar både IKEA, 45 andre eksperter og populære Sinnasnekker’n.

Arrangørene venter besøk fra hele Helgeland .- Vi har et velfylt program og flotte lokale og nasjonale utstillere som kan by på ekspertise innen bolig – her dekkes det meste, sier prosjektleder, administrerende direktør og eier Stewart L. Stjernholm fra messearrangøren Compass Fairs AS.

IKEA til Mosjøen for en helg
Stjernholm tror mange vil sette ekstra stor pris på at IKEA rigger opp et stort kjøkkensenter på messen. Alternativet for IKEAs kunder i Nordland er som kjent Trondheim eller Tromsø. 

Salgsleder for kjøkken og spiseplass på IKEA Leangen, John Wormdal, gleder seg til å møte et nytt og spennende marked på Helgelandskysten. - Vi har kjøkken som alle har råd til, og stiller mannsterke med våre dyktige kjøkkenkonsulenter. På messen blir vi tilgjengelig for alle som vil planlegge og kjøpe kjøkken. Ta med mål, så setter vi opp en tid for planlegging og hjelper deg med resten. Vårt mål er at alle skal finne et inspirerende kjøkken med de beste løsningene for hver enkelt, lover han.

Mye å vinne på et messebesøk
Boligmesse betyr mange gode tilbud fra utstillerne og mye å spare for de besøkende. - Det er litt av gamet – at utstillerne lager noen skikkelige knalltilbud som bare gjelder på Boligmessen, sier Stjernholm.

Det er også mye å vinne i ordets rette forstand, for Boligmessen har mange konkurranser der publikum kan vinne flotte premier. Lørdag kl. 14 kjører Otto «Sinnasnekker'n» i gang konkurransen Handy Girl + partner. - Det er bare å stille opp ved scenen kl. 14 om du kan tenke deg å konkurrere om den gjeve tittelen og en ny drill, frister prosjektlederen. Lørdag slippes 250 ballonger over publikum, og i 7 av disse er det flotte premier for til sammen 12.000 kroner. - Her er det 16-årsgrense, rett og slett fordi det pleier å gå litt hardt for seg, innrømmer Stjernholm.

Kan vinne hus og garasje
Den gjeveste premien må man vente litt på, men til gjengjeld er den verdt å vente på – hvis man vinner. 

- Alle bør også registrere seg til årets messekonkurranse - premien er hus og en dobbelgarasje fra Hedalm Anebyhus. Søndag 22. november kl. 16.30 trekker vi to finalister, en trekkes digitalt og en via et Ballongslipp. De to delvinnerne får finalebillett til den store finalen i Oslo 28. november. - Der skal totalt 38 finalister fra hele landet samles, og en av disse vinner premiepotten verdt hele 1,3 millioner kroner, forklarer prosjektlederen og ønsker velkommen til Mosjøhallen tre dager til ende.

Åpningstider: Fredag kl. 12 – 19 Lørdag kl. 10 – 18 Søndag kl. 10 – 17

Prosjektleder: Stewart L. Stjernholm, tlf. 928 89 700, e-post: stewart@boligmesse.no
Salgsleder kjøkken, IKEA: John Wormdal, tlf. 45 474 849, e-post: john.wormdahl@ikea.com

Nøkkelord

Bilder

Last ned bilde
Sinnasnekker'n Otto Robsahm var et populært innslag på Boligmessen i fjor, og kommer både lørdag og søndag på årets messe i Mosjøhallen 20. - 22. november.
Sinnasnekker'n Otto Robsahm var et populært innslag på Boligmessen i fjor, og kommer både lørdag og søndag på årets messe i Mosjøhallen 20. - 22. november.
Last ned bilde
Sinnasnekker'n Otto Robsahm kommer hver lørdag og søndag på alle høstens boligmesser. Publikum strømmer til for å blir motivert og lære litt om vanlige problemstillinger når man pusser opp og oppgraderer hjemme.
Sinnasnekker'n Otto Robsahm kommer hver lørdag og søndag på alle høstens boligmesser. Publikum strømmer til for å blir motivert og lære litt om vanlige problemstillinger når man pusser opp og oppgraderer hjemme.
Last ned bilde

Om Compass Fairs

Compass Fairs
Compass Fairs
Industriveien 19
2020 Skedsmokorset

+47 64 83 76 00http://www.compassfairs.no

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert Boligmesser. Boligmessen er landsdekkende, og i 2017 arrangeres 19 boligmesser fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. I tillegg arrangeres Boligmesser i Sverige, Danmark og Tyskland. Compass Fairs AS er totalleverandør, og leverer alt av utstyr til messer, kongresser og alle typer store og små arrangement.

Følg saker fra Compass Fairs

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Compass Fairs på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Compass Fairs

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom