Norges idrettsforbund

Idrettsstyrets informasjonsmøte 24. januar og Åpen time 29. januar

Del

Idrettsstyret avholder et informasjonsmøte med presidenter og generalsekretærer i særforbund, og ledere og organisasjonssjefer i idrettskretsene, onsdag 24. januar. Bakgrunnen for møtet er at flere i organisasjonen har uttrykt et tydelig ønske om mer informasjon om situasjonen etter siste innsynsrunde og andre konkrete saker som har vært omtalt i media.

Møtet finner sted på Radisson Blu Gardermoen onsdag 24. januar kl. 15.00-18.30.

Etter dialog med representanter fra særforbund og idrettskretser har man besluttet at møtet ikke er åpent for pressen. Det vil derimot være anledning for pressen å møte Idrettsstyret og møtedeltakerne etter møtet.

Media som ønsker å komme bes melde ifra til kommunikasjonssjef i NIF, Niels Røine:
E-post: niels.roine@idrettsforbundet.no
Mob: 90936508

Idrettsstyrets møte torsdag 25. – 26. januar
Idrettsstyret avholder sitt styremøte 25. - 26. januar. Idrettsstyret vil være tilgjengelig for media som ønsker torsdag kveld 25. januar, mens Åpen time finner sted på Ullevaal Stadion, Idrettens Hus, mandag 29. januar kl. 09.00.

Media som ønsker å komme i kontakt med Idrettsstyret torsdag kveld 25. januar, eller ønsker å delta på Åpen time mandag 29. januar bes ta kontakt med Niels Røine.
(Ses kontaktdetaljer over)

Med vennlig hilsen Norges idrettsforbund  

Bilder

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg saker fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges idrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom