Norges idrettsforbund

Idrettsforbundet og NRK søker arrangører av NM-veka i 2020 og 2021

Del

Norges idrettsforbund og NRK er på jakt etter arrangører av NM-veka i 2020 og 2021. Søknadsfrist er 10. desember.

Norges idrettsforbund, NRK og Norsk Tipping har sammen skapt konseptet NM-veka som for første gang ble arrangert i Stavangerregionen i august 2018. 1400 deltagere fra 24 idretter deltok under den fem dager lange idrettsfesten som ble sendt direkte på NRK.

Fra 2020 planlegges det å arrangere en vinterversjon som et pilotprosjekt i uke 13 på Lillehammer. Fra 2021 vil NM-veka vinter gå på rundgang i Norge på lik linje som sommerversjonen.

I den forbindelse er norsk idrett på jakt etter arrangører av NM-veka sommer (2020 og 2021) og NM-veka vinter 2021.

Hvem kan søke?
Idrettskretser, idrettsråd, idrettslag, byer, destinasjonsselskap, kommuner og fylkeskommuner er alle velkomne til å søke om å være vertskapsarrangør. Vertsbyen skal ha ansvar for den lokale gjennomføringen av NM-veka. De forpliktelsene en vertsby påtar seg skal løses gjennom bruk av vertsbyens egne midler, og/eller gjennom avtaler med relevante samarbeidspartnere som fylkeskommune, kommunen, lokalt næringsliv mm.

Søknadsprosess
I 2019 arrangeres NM-veka i uke 26 (26.- 30. juni). For sommer 2020 er også uke 26 satt som arrangøruke. På sikt er det ønskelig å ha faste uker for NM-veka både sommer og vinter. Endelig dato for NM-veka 2021 (vinter og sommer) er ikke satt.

Les mer om søknadsprosessen

Bilder

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg saker fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges idrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom