SkiStar

I Hemsedal kan alle som vil kjøre tråkkemaskin

Del

Har du drømt å sitte bak spakene på de største tråkkemaskinene? Nå har du sjansen. Hemsedal lanserer «Snowcat Experience» - et opplegg der du får være med å preparere bakkene, men også få muligheten til å kjøre sjøl om du har lyst.

I vinter tilbyr SkiStar Hemsedal "Snowcat Experience". Foto: Ola Matsson
I vinter tilbyr SkiStar Hemsedal "Snowcat Experience". Foto: Ola Matsson

«Snowcat Experience» er en del av Hemsedals aktivitetsprogram og er en nyhet SkiStar Hemsedals destinasjonssjef Martin Letzter har gledet seg lenge til å fortelle om.

- Vi tror dette vil bli en veldig populær aktivitet. Hver vinter får vi masse spørsmål fra gjester som har lyst til å sitte på i en tråkkemaskin. Nå har vi laget et opplegg der du ikke bare får lov til å sitte på, men også kjøre sjøl om du vil, sier han smilende.

Letzter sammenlikner det med når du som barn dro på utenlandsferie med familien og fikk komme inn til piloten og kjenne på spakene i cockpit.

- Da er det ikke svømmebassenget og havet du husker, men den fantastiske opplevelsen det var å klive inn i en ekte cockpit. Vi tror dette vil gi våre gjester den samme opplevelsen. Tenk deg å komme inn i våre mest avanserte tråkkemaskiner, få en innføring i hvordan maskinene fungerer, lære om snø og hvordan vi lager bakkene og ikke minst sitte bak spakene. «Snowcat Experience» er en fantastisk kul opplevelse som vi har lyst til å dele med gjestene våre, sier han fornøyd.

«Snowcat Experience» kan du bestille på skistar.com, et godt tips til deg som ikke har handlet alle julegavene ennå. I Hemsedals aktivitetsprogram finner du også mye annet morsomt. Som guidet offpistetur i det vi liker å kalle Skandinavias alper. Enten alene med en privat guide eller sammen med en gruppe. Foretrekker du preparerte bakker og vil finslipe teknikken skal du teste «Ski Clinic». Alt dette og mere til finner du på skistar.com.

I Hemsedal er skisesongen godt i gang. En rekke heiser og bakker er åpne og det åpnes flere fortløpende. Det samme gjelder på SkiStars øvrige destinasjoner – Trysil, Åre, Sälen, Vemdalen og østerrikske St. Johann. Alle tilbyr gode forhold og er klare til å ta imot julegjestene.

Les mer om «Snowcat Experience»

Les mer om vær og føre på SkiStars destinasjoner

For mer informasjon:

Martin Letzter, destinasjonssjef i SkiStar Hemsedal
Mob: (+47) 911 76 829
Mail: martin.letzter@skistar.com

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

I vinter tilbyr SkiStar Hemsedal "Snowcat Experience". Foto: Ola Matsson
I vinter tilbyr SkiStar Hemsedal "Snowcat Experience". Foto: Ola Matsson
Last ned bilde

Lenker

Om SkiStar

SkiStar
SkiStar
Sälfjällstorget
880 67 Sälen

+46 280 88050https://www.skistar.com/no/

SkiStar AB (publ) er notert på Nasdaq Stockholms Mid Cap-segment. Konsernet eier og driver alpinanlegg i Hemsedal og Trysil i Norge, i Sälen, Åre og Vemdalen, samt Hammarbybacken (Stockholm) i Sverige, og St. Johann in Tirol i Østerrike. Markedsandelen i Sverige er 49 %, i Norge 30 % og totalt i Skandinavia 41 %. Kjernevirksomheten er alpin skikjøring med gjestens skiopplevelse i sentrum. Virksomheten deles inn i tre kjerneområder: Drift av skianlegg, infrastruktur og explotering.

Bilder og film i SkiStars presserom kan publiseres fritt i omtale av SkiStar, våre destinasjoner og produkter.

Følg saker fra SkiStar

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SkiStar på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SkiStar

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom