Norges Kampsportforbund

I helgen arrangeres karate-stevnet Premier League i Rotterdam

Del

Våre landslagsutøvere Andrine Hilton og Ismail Bellemkhannate reiser ned for å delta på stevnet.

Tommy, Ismail og Andrine fra NM forrige helg.
Tommy, Ismail og Andrine fra NM forrige helg.

- I helgen er det Premier League i Rotterdam og jeg gleder meg! Jeg har hatt et par gode uker med trening og formen føles veldig bra. Nå gjenstår det bare å komme meg i riktig mindset til lørdag, og ta hver kamp som den kommer, forteller Ismail i forkant av avreise.

Premier League er konkurransen for de som er ranket som topp 100 i verden i karate.

Det arrangeres syv Premier League stevner i år og det er et såkalt high class stevne hvor de beste utøverne møter hverandre til et enestående mesterskap.

Både Andrine og Ismail vant sin vektklasse i Norgesmesterskapet i Bergen forrige helg. Andrine tok også med seg en kongepokal hjem til Oslo.

Utøverne har også gode resultater både fra tidligere Premier League og fra U21 EM. Andrine kom på femte plass i Premier League i Paris i januar, og Ismail tok bronse i EM i februar.

Vi ønsker utøverne lykke til!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Tommy, Ismail og Andrine fra NM forrige helg.
Tommy, Ismail og Andrine fra NM forrige helg.
Last ned bilde

Om Norges Kampsportforbund

Norges Kampsportforbund
Norges Kampsportforbund
Ullevål Stadion, Sognsveien 75K
0840 Oslo

+47 982 05 267http://www.kampsport.no

Norges Kampsportforbund er et fleridrettsforbund i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Norges Kampsportforbund er landsdekkende med rundt 450 medlemsklubber og 41.000 enkeltmedlemmer. Forbundet organiserer over 20 ulike kampsporter og målet er å være den ledende organisasjonen for kampsport i Norge.

Sommeren 2020 arrangerer Tokyo de olympiske leker. Norges Kampsportforbund drømmer om å sende norske utøvere for å delta i taekwondo og karate. Det vil være første gang karate er en OL-øvelse. Norge har tidligere kvalifisert seg til fire OL i taekwondo, og kan stolt vise til to sølvmedaljer. Nå jobber Norges Kampsportforbund beinhardt med å kvalifisere de beste til å ta gull i OL i Tokyo. Følg oss : https://www.facebook.com/sammenmottokyo2020/?fref=ts

Følg saker fra Norges Kampsportforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Kampsportforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Kampsportforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom