Omsorgsbygg Oslo KF

I gang med storbylegevakten i Oslo

Del

Omsorgsbygg skal bygge ny storbylegevakt i Oslo, og er nå i ferd med å anskaffe prosjekteringsgruppe og plankonsulent til forprosjektet.

Dagens legevakt i Storgaten har fungert i over 100 år, og deler av lokalene er ikke lenger forenlig med dagens krav til et akuttmedisinsk tjeneste.

En ny storbylegevakt blir en institusjon med alle nødvendige funksjoner for akutt helsehjelp, inkludert det som i dag kjennetegnes som et storbyfenomen; rus, vold, overgrep, sosiale problemer og et døgnåpent samfunn som etterspør denne type tjenester. Storbylegevakten skal ha «én dør inn» for alle typer behov for akutt hjelp, hele døgnet.


Storbylegevakten skal samlokaliseres med et nytt lokalsykehus på Aker.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Omsorgsbygg Oslo KF

Omsorgsbygg Oslo KF er et foretak som bygger, drifter, forvalter og vedlikeholder kommunale formålsbygg i Oslo, som barnehager, sykehjem, brannstasjoner m.m. Foretaket sorterer under Byrådsavdeling for næring og eierskap.

Følg saker fra Omsorgsbygg Oslo KF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Omsorgsbygg Oslo KF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Omsorgsbygg Oslo KF

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom