Singapore Airlines

I dag lettet Singapore Airlines med sin eksklusive First Class i sin nye B777-300ER for første gang fra Norden.

Del

Den første avgangen ble behørig markert med taler og gjester før det nye flyet tok av. For passasjerene i første klasse ventet syv retter servert på Wedgewood porselen, champagne fra Dom Perignon og flybransjens bredeste seng. Men ifølge Henrik Hanevold, salgssjef i Singapore Airlines i Norge, er det topp komfort i alle flyets fire klasser.

Det nye flyet har kun 264 seter, så det er godt om plass i alle klasser.
Det nye flyet har kun 264 seter, så det er godt om plass i alle klasser.

– Vi er stolte over å kunne tilby hele fire klasser på vår raskeste og mest populære rute til Singapore – nemlig ut fra København. Flyet har kun 264 seter – eller nærmere 25 prosent færre seter enn hva som er vanlig med tilsvarende flytype i bransjen.  Det lave seteantallet gir meget god komfort i alle klasser – også for de som velger å fly økonomi.

Bransjens romsligste seter

Ikke bare er setene brede i First Class – de er også bransjens bredeste i business. I det hele tatt er det både mer plass og komfort om bord på Singapore Airlines nye B777-300ER enn på andre tilsvarende fly hos andre selskap. 

Populær rute blant nordmenn

Halvparten av alle business-setene om bord på den populære København-ruten er fylt med nordmenn, ikke unaturlig med tanke på alle norske virksomheter i Singapore, mener Hanevold. Men ruten er også populær blant norske feriereisende som skal videre til for eksempel Bali, Vietnam, Australia eller New Zealand. Med det nye flyet introduseres også populære Premium Economy.

– Premium Economy har slått godt an, og er etterspurt blant passasjerer som ønsker oppgradert komfort men til en lavere pris enn Business Class. For eksempel koster det fra rundt fem tusen kroner å oppgradere seg tur retur Australia, en investering stadig flere tar når de skal reise så langt.

Oslo 10. august, 2017

For mer informasjon og/eller bilder kontakt:

Henrik Hanevold; Henrik_Hanevold@singaporeair.com.sg eller Lena Petersson;

lena@flerveis.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Det nye flyet har kun 264 seter, så det er godt om plass i alle klasser.
Det nye flyet har kun 264 seter, så det er godt om plass i alle klasser.
Last ned bilde
Ikke bare er setene brede i First Class – de er også bransjens bredeste i business.
Ikke bare er setene brede i First Class – de er også bransjens bredeste i business.
Last ned bilde
Singapore Airlines nye fly er en drøm for alle som ønsker ønsker oppgradert komfort.
Singapore Airlines nye fly er en drøm for alle som ønsker ønsker oppgradert komfort.
Last ned bilde

Om Singapore Airlines

Singapore Airlines
Singapore Airlines
Slependen 48
1441 Slependen

http://www.singaporeair.com

Singapore Airlines startet opp i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner, og helt siden oppstarten har vi hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Vi i Singapore Airlines arbeider derfor kontinuerlig med modernisering og innovasjon. I dag er Singapore Airlines det mest prisbelønte flyselskapet i verden, og ble nylig kåret til verdens beste flyselskap i den prestisjetunge «Travellers’ Choice Awards for Airlines 2018». Singapore Airlines flyflåte er på 110 passasjerfly, og selskapet har ytterligere 119 fly i bestilling og opsjon. Rutenettverket, inkludert SilkAir og Singapore Airlines Cargo, omfatter hele 104 destinasjoner i 37 land.

Som medlem av Star Alliance skrev Singapore Airlines luftfartshistorie i oktober 2007 med første flyvning i verden med Airbus 380 - verdens største passasjerfly. I 2013 introduserte Singapore Airlines en ny serie av kabine-produkter, og satte en ny standard for flyreiser i premium klassen. I 2017 oppgraderte Singaporer Airlines sine A380, og lanserte "hotellrom" i luften i First Class og dobbeltseng i Business Class. Den 11. oktober 2018 skrev selskapet seg nok en gang inn i luftfartshistorien - denne gangen med premieren på verdens lengste flight fra Singapore til New York med en helt ny flytype; A350-900 ULR. Helt i tråd med selskapets mål om å være det ledende selskapet innen luftfart.

Følg saker fra Singapore Airlines

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Singapore Airlines på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Singapore Airlines

Fokus på helse og velvære når Singapore Airlines lanserer verdens lengste flight.29.8.2018 13:29:05Pressemelding

11. oktober letter verdens lengste flight fra Singapore til New York, og Singapore Airlines blir verdens første flyselskap som tar i bruk en Airbus A350-900ULR. Det blir kun to klasser om bord; Business og Premium Economy, og for de 161 passasjerene har verdens beste flyselskap utviklet et eget «velvære program» i samarbeid med Canyon Ranch - verdens ledende wellness selskap.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom