Sbanken

I dag får Sbankens kunder Apple Pay

Del

Tilbyr enkel og trygg betalingsmulighet.

Bergen, 29.08.2018.

Tidligere i sommer slapp Sbanken, tidligere Skandiabanken, nyheten at den etterlengtede betalingstjenesten snart kom til banken. I løpet av sommeren har Sbanken opplevd en enorm interesse for mobilbetalingstjenesten.

Sikkerhet og beskyttelse av personlig informasjon er kjernen i Apple Pay. Når du bruker et bankkort med Apple Pay lagres ditt kortnummer verken på dingsen du benytter eller Apples servere. I stedet blir et unikt kontonummer for din enhet laget, kryptert og lagret sikkert i det såkalte «Secure element» på enheten. Hver betalingstransaksjon blir autorisert med en unik, dynamisk engangssikkerhetskode.

- Tusenvis står på vår Apple Pay-venteliste. Vi har aldri sett en slik entusiasme for en tjeneste hos Sbanken noen gang. Nordmenn ønsker helt klart valgfrihet til selv å bestemme hvordan de skal betale. Vi er glad for å gi dem valgfriheten, sier Magnar Øyhovden, daglig leder i Sbanken.

Apple Pay er enkelt å ta i bruk, og brukere vil fortsatt få de rabattordninger og medlemsfordeler som er knyttet til kortet. I butikker virker Apple Pay med iPhone SE, iPhone 6 og senere versjoner samt med Apple Watch.

Netthandel via apper og nettsteder som godtar Apple Pay gjøres enkelt med fingertrykk med Touch-ID. Du slipper også å fylle ut kronglete nettskjema eller hver gang oppgi din leveringsadresse. Betaling for varer og tjenester i apper eller Safari fungerer med iPhone 6 og nyere, iPhone SE, iPad Pro, iPad Air 2 samt iPad mini 3 og nyere. Du kan også benytte Apple Pay i Safari på Mac-er lansert etter 2012 med macOS Sierra og bekrefte betalingen med iPhone 6 eller nyere, Apple Watch eller med Touch-ID på den nye MacBook Pro.

For mer informasjon om Apple Pay, les mer på sbanken.no/applepay og apple.com/apple-pay

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Sbanken

Sbanken
Sbanken
Postboks 7077
5020 Bergen

55260000https://sbanken.no

Om Sbanken

  • 450.000 kunder over hele Norge.
  • Norges mest fornøyde bankkunder 17 år på rad.
  • Norges første rene nettbank, lansert som Skandiabanken i april 2000.
  • Tilbyr et stort utvalg av finansielle produkter og tjenester til enkeltpersoner og husstander i Norge innen betalings- og korttjenester, innskuddsbasert sparing, investeringsprodukter, langsiktige og kortsiktige lån.

Følg saker fra Sbanken

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sbanken på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sbanken

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom