nLogic

Hvorfor trives små dynamiske leverandører godt i turbulente tider?

Del

nLogic ser ut til å ha funnet oppskriften på suksess. Daglig leder Erlend Bonesvoll forteller hvordan de fortsetter å oppnå de gode resultatene i tider preget av usikkerhet.

Fra venstre: Arne Giæver, salgssjef nLogic, Erlend Bonesvoll, daglig leder nLogic
Fra venstre: Arne Giæver, salgssjef nLogic, Erlend Bonesvoll, daglig leder nLogic

Også i turbulente tider har markedet behov for spisskompetanse. nLogic er et eksempel på en liten gründerbedrift som forsetter å gjøre suksess.
- nLogic evner å snu seg fort, og vi er lojale mot vår nisje. Nettverksteknologi benyttes innen stadig nye områder. Da er det viktig å utvikle kjernekompetansen i forhold til markedet.

- Vi ser at noen av våre konkurrenter opplever at bredden de tilbyr ikke er forenelig med et stadig tøffere konkurransebilde. Når de store må begynne å fokusere på omstillinger, tilpasser vi oss raskere og leverer det kundene etterspør.

- Omstillinger i større bedrifter gir også muligheter for rekruttering. Når de større bedriftene må nedbemanne, blir det lettere for oss som mindre gründerbedrift å få tilgang på dyktige mennesker med den riktige kompetansen.

Årsakene til nLogic sin suksess kommer også frem i kundeuttalelser. Sigurd Mytting, senior nettverksarkitekt i Statens Vegvesen, har blant annet uttalt seg i en av nLogic sine referansecaser.
- Det at nLogic er et lite firma gjør dem fleksible og gir dem evnen til å kunne snu seg raskt, og det betyr mye for oss som kunde når vi trenger løsninger på utfordringene vi må hanskes med i hverdagen. Veien fra oss som kunde til kompetansen er kort.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Fra venstre: Arne Giæver, salgssjef nLogic, Erlend Bonesvoll, daglig leder nLogic
Fra venstre: Arne Giæver, salgssjef nLogic, Erlend Bonesvoll, daglig leder nLogic
Last ned bilde

Lenker

Om nLogic

nLogic
nLogic
Karenslyst Allé 20
0278 Oslo

+47 406 18 888http://www.nlogic.no

nLogic tilbyr rådgivning, design, implementering og support av virksomhetstilpassede løsninger innen nettverkit-sikkerhet og datasenter. Vi bistår våre kunder med å velge strategier som skaper gunstigere TCO, som effektiviserer og skaper nye muligheter for forretningsdriften. Vi samarbeider med markedsledende teknologipartnere, og er sertifisert som Cisco Silver partner,  Juniper Elite partner og Palo Alto Gold partner. Gjennom erfaring og kompetanse kan vi utvikle og levere optimale nettverksløsninger for din bedrift. 

nLogic leverer løsninger til segmentene Service Provider, Enterprise og Offentlig sektor. nLogics løsninger møter de ulike forretningsbehovene innenfor hvert segment, og kan vise til gode referanser innen alle segmentene.

Følg saker fra nLogic

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra nLogic på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra nLogic

nLogic er stolte av å for andre år på rad, kunne kalle seg "Gasellebedrift"10.12.2015 10:55Pressemelding

For å komme på Dagens Næringslivs gaselleliste, basert på tall fra Bisnode AS, må bedriften de siste årene ha: Minst doblet omsetningen over fire år Positivt samlet driftsresultat Omsetning over én million kroner første år Levert godkjente regnskaper Unngått negativ vekst Registrert som aksjeselskap Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene i samarbeid med det som nå heter Bisnode AS. Gaselle betyr forøvrig: Gaselle: Smekker, spenstig og hurtig liten antilope Gaselle: Rasktvoksende, lønnsom norsk bedrift nLogic kan dermed gå det nye året i møte både smekre og spenstige!

Bredbåndsfylket leder an i digitaliseringen av det offentlige - bygger nytt høyhastighetsnettverk for alle kommunene i Troms30.11.2015 12:40Pressemelding

Bredbåndssatsingen er en av de største felles regionale satsinger - noen gang - i Troms. Med det nye nettverket skal de være best mulig posisjonert for å møte kravene til økt digitalisering i offentlig sektor, og gi en forutsigbar høyhastighets infrastruktur i regionen. Bredbåndsfylket Troms bygger sammen med nLogic nytt 10Gb/s nettverk for alle kommuner og fylkeskommunen i Troms.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom