Egmont Publishing

Hvordan ser Darth Vader ut i det han forstår at Luke er hans sønn?

Del

Dette får du svar på i den nye tegneserieversjonen av Star Wars fra Egmont Publishing. For i denne splitter nye tegneserien får vi vite mer om hva som egentlig skjedde mellom filmene «Star Wars episode IV: Et nytt håp» og «Star Wars Episode V: Imperiet slår tilbake».

Første bok i serien heter Skywalker slår til, og er full av nyheter og overraskende avsløringer! Det avsløres blant annet mer om Han Solos brokete fortid. Redaksjonen kan med hånden på sitt ikke-objektive hjerte si at disse historiene inneholder et av de mest spennende kapitlene i hele SW-universet.

Vi vil ikke røpe alt, men store og avgjørende avsløringer venter den som leser allerede den første boken i serien: Skywalker slår til. For egentlig vet vi som har sett filmene (både de gamle og de ferskere filmene) fint lite om fortiden til noen av karakterene. Hva driver Lord Vader med på «fritiden». Hva gjorde Luke Skywalker før han fant fram til Yoda? Hvordan ble Leia så forelsket og samtidig så sint på Han Solo? Derfor lover vi både spenning og overraskelser ved å lese disse bøkene. Og ikke minst flere AHA!-opplevelser.

Star Wars – Skywalker slår til samler blad nr. 1 til og med nr. 6 av Marvels store nye tegneserie-suksess i 2015 («Skywalker Strikes»). Denne bladet, sammen med den andre hovedserien om Darth Vader, inngår i vår bokserie med flere utgivelser i 2016.

Utgivelsesplan, første tre nummer:
1/2/2016: Star Wars: Skywalker slår til
4/4/2016: Star Wars: Darth Vader
13/6/2016: Star Wars: Skywalker slår til, vol. 2

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Egmont Publishing

Egmont Publishing
Egmont Publishing
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmontpublishing.no

Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Egmont Publishing er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6200 ansatte og aktivitet i 30 land. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film og kinodrift. Egmont er en stiftelse som omsetter for 14,5 milliarder NOK og deler årlig ut over 120 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra Egmont Publishing

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Egmont Publishing på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Egmont Publishing

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom