AMJ Norge

Hvor sterkt står religionsfriheten i det norske samfunnet?

Del

Ahmadiyya muslimsk trossamfunn holder sin 35. nasjonale årskonferanse på Furuset moské (Baitun Nasr); Nordens største moské, den 19. og 20. august 2017.

Formålet med årskonferansen (Jalsa Salana) er å forårsake en hellig og åndelig endring, å fjerne uvitenhet og onde tanker om hverandre, å utvikle innbyrdes kjærlighet, og styrke brorskap.

I tillegg til hilsener, foredrag og utstilling så er det også i år anledning for politikere å belyse et viktig tema i dagens samfunn knyttet til religionsfrihet. Denne delen er begge dager fra kl. 15 til 16 og representanter for de ulike politiske partiene vil si sitt om viktigheten av religionsfrihet i det norske samfunnet siden så mange mennesker i Norge og i verden generelt har tilhørighet til en eller annen tro.

Prominente gjester på årets konferanse inkluderer statsråd Jan Tore Sanner, Kommunal- og moderniseringsminister, ordførere for forskjellige kommuner, stortingsrepresentanter, stortingskandidater samt byrådsleder for Oslo kommune. I tillegg vil også representanter for andre institusjoner, slik som politiet, være til stede.

Vi ønsker dere velkommen til en sosial og kunnskapsrik årskonferanse hos Norges eldste muslimske trossamfunn, som står for motto:

”Kjærlighet til alle, ikke hat mot noen”

For de som ikke har anledning til å besøke oss, men ønsker å følge med på konferansen, kan den følges på www.ahmadiyya.no 

For mer informasjon, ta kontakt med: 
Presseavdeling, AMJ Norge (Ahmadiyya Muslim Jama´at Norge)
Telefon: +47 412 35 366
presse@ahmadiyya.no

---

Twitter: @AMJ_Norge / @Furusetmoske 

Facebook: AMJ Norge / Furuset moske - Baitun Nasr

Instagram: @amjnorge

Web: www.ahmadiyya.no / www.furusetmoske.no

Bilder

Om AMJ Norge

AMJ Norge
AMJ Norge
Søren Bulls vei 1
1051 Oslo

+47 412 35 366http://ahmadiyya.no/