Spekter

Hvem skal tilby velferdstjenester? - om innslaget av private tilbydere

Del

Spekter inviterer pressen til lansering av magasinet "Samfunnsansvar og pragmatisme". Magasinet er et bidrag for å nyansere ordskiftet om private tilbydere, og viser deres rolle og betydning i samfunnet.

Tid: torsdag 24. august 2017 kl 08:00 - 10:00. Frokost og registrering fra kl 07:45 
Sted: Hotel Bristol, Oslo

Terje Svabø leder frokostmøtet hvor du møter følgende:

Øystein Djupedal, tidligere statsråd og barnehageforlikets far - Jørn Rattsø, professor og leder av Produktivitetskommisjonen - Kåre Hagen, leder ved Senter for velferds- og arbeidslivsforskning (SVA) - Kristin Clemet, leder i Civita - Yngvar Tov Herbjørnsson, konsernsjef i Nordlandia Care Group AS - Håvard Selby Ebbestad, adm. direktør i Fürst - Per Helge Fagermoen, adm. direktør ved Volvat - Janne Sonerud, direktør i Unicare, Svein Kostveit, direktør ved Rehabiliteringssenteret AiR - Frode Jahren, generalsektetær i LHL - Steinar Volden, daglig leder ved Meråker kurbad og Anne-Kari Bratten, adm. direktør i Spekter.

Det er ingen akkreditering, men vi ber om at du sender beskjed til ingvild.dahl.dornes@spekter.no om at du ønsker å være tilstede.

Kontakter

Lenker

Om Spekter

Spekter
Spekter
Sørkedalsveien 6
0369 Oslo

47 65 70 00http://www.spekter.no

Spekter er en arbeidsgiverforening som organiserer virksomheter med over 220 000 ansatte og er dominerende innen sektorene helse, samferdsel og kultur.

Følg saker fra Spekter

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Spekter på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Spekter

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom