Reitangruppen

Hushovd sykler landet rundt med REMA 1000-kunder

Del

I fjor ble 3000 små og store syklister med Thor Hushovd og REMA 1000 på sykkeltur landet rundt. Nå står nye byer for tur.

Sykkel-touren med Thor Hushovd – arrangert av REMA 1000 og TV2 – flytter seg fra sted til sted i Norge. Lørdag 7. mai går startskuddet i Sarpsborg, før Sykkel-touren flytter seg videre til Bergen, Bodø, Harstad og Oslo.

REMA 1000 og Thor Hushovd samarbeider om å fremme en aktiv livsstil og et sunt kosthold. Etter at samarbeidet ble inngått i 2014 la Thor frem et forslag om å gjøre noe helt nytt – en Sykkel-tour som flytter seg fra sted til sted i Norge – akkurat som Tour de France.

 – Det var fantastisk gøy å ha med så mange på tur i fjor. Nå ser jeg frem til å sykle med store og små i fem nye byer, sier Hushovd.

Sykkel-touren passer for alle -  uansett alder og erfaring. Man velger selv hvor langt man ønsker å sykle og det vil være en egen etappe for de aller minste. Etter målgang vil det være et hyggelig arrangement der deltakerne kan møte Thor Hushovd og kan få en autograf. Det vil også bli servert smakebiter av årets grillprodukter fra REMA 1000.

– Vi vil fremme folkehelsa ved å få med oss folk ut for å sykle sammen med sykkellegenden Thor Hushovd, sier Vidar Riseth, sponsorsjef i REMA 1000. – Vi ønsker å motivere til starten av en ny sykkelsesong for folk flest. Det er derfor vi nå arrangerer fem gratis sykkelturer hvor alle kan delta, sier han.

Det blir delt ut flotte premier, og selve hovedpremien – en unik tur til Tour de France med Thor Hushovd – trekkes helt til slutt blant alle som har vært med og syklet.

Hovedpremien er en svært eksklusiv tur for vinneren med følge, og gir en unik opplevelse av Tour de France. Thor Hushovd reiser sammen med de heldige og åpner opp dørene til Tour de France – slik sirkuset oppleves fra innsiden: De vil sykle deler av etappene samme med Thor, hilse på rytterne, være med der lagene deler ut mat og drikke, og ikke minst ha flotte plasser i målområdet når rytterne kommer i mål. Dette vil rett og slett bli den ultimate Tour de France-opplevelsen! Turen har 18-års aldersgrense.

Mer informasjon om Sykkel-touren finner du på REMA.no

Kontakter

Bilder

Om Reitangruppen

Reitangruppen
Reitangruppen
Lade Gaard, Lade Alle 40
7041 Trondheim

73 89 10 00http://www.reitangruppen.no

Reitangruppens visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. Reitangruppen omsatte i 2017 (inkl. franchiseomsetning) for 89 milliarder kroner, sysselsetter 37 000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap og en synlig aktør i Nord-Europas arbeidsliv.

Reitangruppen består av fem forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Energi, Reitan Eiendom og Reitan Kapital. 

Følg saker fra Reitangruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Reitangruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Reitangruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom