Huseiernes Landsforbund

Huseierne ansetter Carsten Pihl som forbruker- og kommunikasjonssjef

Del

Landets boligeiere trenger en sterk og uavhengig forbrukerstemme. Huseiernes Landsforbund vil styrke sin posisjon som viktig samfunnsaktør og ansetter derfor Carsten Pihl som forbruker- og kommunikasjonssjef.

Foto: Christiane Ylven Vibe, Huseiernes Landsforbund.
Foto: Christiane Ylven Vibe, Huseiernes Landsforbund.

Stillingen er nyopprettet, og Carsten Pihl skal lede kommunikasjonsarbeidet i Huseiernes Landsforbund. Samtidig skal han også ha ansvaret for oppbyggingen av en ny forbrukeravdeling for å gjøre Huseierne til en enda tydeligere forbrukerorganisasjon.

- Carsten Pihl har en bakgrunn, erfaring og et engasjement som gjør han svært egnet til å bekle denne viktige lederrollen i Huseierne. Han kan kommunikasjon og media, brenner for uavhengig rådgivning til boligeiere og forbrukere og har solid forståelse for de sentrale boligpolitiske spørsmålene, sier generalsekretær Morten Andreas Meyer i Huseierne.

Carsten Pihl er utdannet jurist, og har arbeidet med forbruker- og kommunikasjonsspørsmål i 20 år. Han har lang bakgrunn som journalist og redaksjonssjef i Dine Penger, har vært produktsjef i Penger.no og kommer nå fra stillingen som forbrukerrådgiver og analyseansvarlig i Norges Eiendomsmeglerforbund.

- Huseiernes Landsforbund er en viktig norsk organisasjon med en tradisjonsrik bakgrunn. Jeg ser frem til å være med å forme organisasjonens kommunikasjon i tiden fremover. Samtidig gleder jeg meg til å være med og bringe Huseierne frem som en tydelig og uavhengig forbrukerstemme, sier Carsten Pihl.

Huseiernes Landsforbund skal spille en sentral rolle i samfunnsdebatten på saksfelt som har betydning for norske boligeiere.

- Kommunikasjonsarbeidet blir her særlig viktig i fremtiden. Samtidig ønsker vi å ta en tydeligere rolle som forbrukerorganisasjon som skal tilby uavhengig rådgivning til våre medlemmer. Dette blir Carsten Pihls hovedarbeidsoppgaver i Huseierne, forteller Morten Andreas Meyer.

- Huseierne får en svært verdifull kollega og en motiverende og kunnskapsrik leder med Carsten Pihl på laget, sier Morten Andreas Meyer.

Carsten Pihl tiltrer stillingen 8. oktober.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Christiane Ylven Vibe, Huseiernes Landsforbund.
Foto: Christiane Ylven Vibe, Huseiernes Landsforbund.
Last ned bilde

Om Huseiernes Landsforbund

Huseiernes Landsforbund
Huseiernes Landsforbund
Fred Olsens gate 5
0152 Oslo

22 47 75 00http://www.huseierne.no

Huseiernes Landsforbund er en landsomfattende forbrukerorganisasjon for norske boligeiere. Våre 225.000 medlemmer bor i hus, leiligheter, sameier, borettslag og gårdeiere. Huseierne ivaretar norske boligeieres lokale og rikspolitiske bolig- og eiendomsinteresser. Forbundet yter juridisk, byggteknisk og økonomisk rådgivning til medlemmene.

For mer informasjon: besøk vår nettside og følg oss på Twitter og Facebook.

Følg saker fra Huseiernes Landsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huseiernes Landsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huseiernes Landsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom