Ving Norge

Høytrykk på sommerreiser fra Flesland

Del

Januar er måneden hvor reiseselskapene selger absolutt flest sommerreiser. Norges største reisearrangør har allerede solgt 12 prosent flere reiser denne måneden i år enn i fjor.

Parga er ett av de greske reisemålene som frister soltrøste nordmenn, og dit kan man fly direkte fra Flesland.
Parga er ett av de greske reisemålene som frister soltrøste nordmenn, og dit kan man fly direkte fra Flesland.

– Ja, det går unna nå. Vi forventer å booke inn rundt 35 000 passasjerer bare i januar. Bergen lufthavn er opp 14 % mot i fjor og flere bergensere er ute tidlig for å sikre seg sommerferien, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Hellas-år
Sommeren 2018 er det svært mange som velger seg Hellas som mål for ferien.

– Hellas er jo alltid populært, men i år merker vi en ekstra stor etterspørsel. Av våre gjester velger hele 35 prosent seg Hellas denne sommeren, forteller Røhr-Staff.

Direkte fra Flesland til Parga
Parga er ett av de greske reisemålene som frister soltrøste nordmenn, og dit kan man fly direkte fra Flesland.

– Jeg har ennå ikke hørt om noen som ikke har latt seg sjarmere av Parga. Det er rett og slett et vakkert sted, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Den lille kystbyen ligger på vestkysten av det greske fastlandet, likevel får man følelsen av å komme til en liten gresk øy, ifølge informasjonssjefen.

– Parga har ikke antydning til arrogante turistnykker - til tross for at både grekere, italienere og skandinaver elsker å feriere her, forteller hun.

Kroatia vokser
Stadig flere nordmenn får også øynene opp for Kroatia, og landet har blitt et svært populært reisemål de siste årene. Kroatia er nå det tredje største ferielandet fra Norge med 8 prosent av totalkapasiteten.

– Kroatia er et fantastisk ferieland, og passer for de aller fleste. Det er verd å ta turen dit bare for det klare, vakre vannet, sier Røhr-Staff.

– Jeg vil også nevne Bulgaria, som står sterkt i det norske markedet. 10 prosent av våre gjester reiser til Bulgaria i år. Ving flyr direkte fra Flesland til både Kroatia og Bulgaria, legger Røhr-Staff til.

Tyrkia på vei opp
Etter mange år på ferietoppen har Tyrkia hatt en kraftig nedgang de siste årene. Nå peker derimot pila oppover for den tidligere svært populære feriedestinasjonen.

– Vi ser vi en økning på 70 prosent hos oss, og bestillingene tikker stadig inn. Det synes vi er svært gledelig. Jeg tror mange har savnet Tyrkia som reisemål, sier Vings informasjonssjef.

Lurt å være tidlig ute
Skal du få det hotellet du ønsker deg, kan det lønne seg å få opp farten.

– Vi blir mer og mer opptatt av å finne et hotell som passer for nettopp oss og den ferien vi ønsker, og derfor har vi også blitt flinkere til å bestille reisene våre tidlig for å sikre oss det vi vil ha. De mest populære hotellene blir fort utsolgt, så det lønner seg å være tidlig ute, avslutter Siri Røhr-Staff.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Parga er ett av de greske reisemålene som frister soltrøste nordmenn, og dit kan man fly direkte fra Flesland.
Parga er ett av de greske reisemålene som frister soltrøste nordmenn, og dit kan man fly direkte fra Flesland.
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

08888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Fem reisetrender for 201810.1.2018 08:50Pressemelding

Trend 1: Østre Middelhavet øker mest sommeren 2018 Sommeren 2018 blir en skikkelig Hellas-sommer. Hellas har alltid vært et populært reisemål for nordmenn, men sommeren 2018 blir ekstra bra. – Av våre gjester velger hele 35 prosent seg Hellas denne sommeren, og de aller fleste reiser til Rhodos og Kreta, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff Flere nordmenn får også øynene opp for Kroatia, og landet har blitt et svært populært reisemål de siste årene. Kroatia er nå det tredje største ferielandet fra Norge med 8 prosent av totalkapasiteten. – Tyrkia har også hatt en kraftig oppgang. Vi ser en økning i markedet vårt på 70 prosent, og bestillingene tikker stadig inn. Det synes vi er svært gledelig. Jeg tror mange har savnet Tyrkia som reisemål, sier Siri Røhr-Staff. I tillegg til disse klassikerne på charter-programmet er Montenegro en nyhet hos Ving denne sommeren. – Montenegro er en spennende charter-nyhet som jeg tror det norske publikum kommer til å ta vel imot. Der er også pri

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom