Future Events

HØSTENS STJERNESHOW GÅR AV STABELEN I TRONDHEIM!

Del

Vi inviterer alle som har lyst å oppleve en forrykende aften med Mona Grudt, Kristian Valen, Angelina Jordan, Julie Skarland, Johnny Love og Marianne Mørck. Kveldens show inneholder et stjernespekket hårshow og moteshow, herlig mat og ekstrem god underholdning. 1.oktober 2016. Dørene åpner klokken 1800 til midnatt. Billetter kan kjøpes via Ticketmaster.

Future Events inviterer til høstens stjerneshow på Scandic Lerkendal Hotel i Trondheim, Lørdag 1.Oktober 2016. Her blir det et forrykende show med kveldens konfransier Mona Grudt, Artister som Kristian Valen og Angelina Jordan. Høstens hårshow fra Trondheims beste hårsalong Adam og Eva og ikke minst før vinterens moteshow med klesdessigner Julie Skarland, Johnny Love og Marianne Mørck. Her blir det herlig mat hele kvelden og dørene åpner klokken 1800 til midnatt. Billetter og reservasjoner kan gjøres via Ticketmaster. Vi ønsker alle som skal og befinner seg i Trondheim 1.Oktober 2016 hjertelig velkommen til høstens stjerneshow.

Nøkkelord

Kontakter

Knut Kristian Johnsen arrangør for Future Events
Telefon: 92115420
Epost: norman43@live.no

Lenker

Om Future Events

Future Events
Smistadgrenda 27
7026 Trondheim

http://www.trondheimshow.no

Future Events er et event byrå som baserer seg på å arrangere små og store begivenheter både i offentlige og lukkede rom. Vi ønsker alltid å tilføye det lille ekstra og alltid overraske med noe ekstra til vårt publikum. Vi er opptatt av å bruke lokale krefter og ildsjeler der vi er. Vi ønsker å markere oss i fremtiden på en positiv måte.

Følg saker fra Future Events

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Future Events på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.