Samferdselsdepartementet

Høringsmøte 9. mai: Bruk av mobile vakter i sykkelritt

Del

– Regjeringen ønsker å legge til rette for sykkelritt i Norge. Derfor inviterer vi nå til høring for å klargjøre regelverket, slik at sykkelritt skal kunne arrangeres på en mer effektiv og trafikksikker måte. Blant annet foreslår vi at det skal bli enklere å benytte sivile vakter på motorsykkel under sykkelrittene, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

Vegdirektoratet holder, på vegne av Samferdselsdepartementet, et høringsmøte 9. mai om forslag til nye lovbestemmelser om sykkelritt i Vegtrafikkloven.

Høringsmøte vil finne sted i Vegdirektoratets lokaler i Brynsengfaret 6b kl. 10 – 12.

Mer informasjon om høringsmøtet finner du på Vegdirektoratets nettsider.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Jernbanereformen: Konkurransen om Trafikkpakke 1 Sør: Bedre togtilbud på Sørlands-, Jær- og Arendalsbanen12.10.2017 13:53Pressemelding

- Regjeringen har en offensiv satsing på jernbanen, med mål om et stadig bedre tilbud til de reisende. Konkurranse om driften av persontogtilbudene er en viktig del av regjeringens jernbanereform. Dette vil kunne bidra til et bedre togtilbud og sikrer at staten kjøper togtjenester til riktig pris. I dag har Jernbanedirektoratet sendt ut konkurransegrunnlaget for Trafikkpakke 1 Sør, som omfatter togtilbudene på Sørlandet. Vi er opptatt av å høste erfaringer og lære underveis, og derfor skal konkurransene om de øvrige persontogtilbudene lyses ut suksessivt de kommende årene, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom