Lederne

Hordalands Stortingskandidater: - Utred delingsøkonomien!

Del

- Vi er på vei inn i et helt nytt arbeidsliv med den såkalte delingsøkonomien, og trepartssamarbeidet er en styrke for det norske arbeidslivet. Det er problematisk at fagforeningsgraden har sunket så mye siden 2008 som den har.

Mindre enn 50 prosent av norske ansatte er nå organisert i en fagorganisasjon.

Det var bred enighet i panelet om fordelen av at flest mulig fagorganiserer seg, men virkemidlene, som eksempelvis fradrag for fagforeningskontingent, var det mer uenighet om da Stortingskandidater fra alle partiene i Hordaland møttes til debatt om arbeidslivet i Bergen torsdag 31. august.

Det var organisasjonene Parat, Lederne, NITO, Delta og Finansforbundet som samlet politikerne for å belyse hva partiene vil med arbeidslivet og hva som blir annerledes om det blir regjeringsskifte etter valget.

Paneldeltakerne var Jette Christensen (Ap), Gina Barstad (SV), Rolf Nesheim (V), Kjersti Toppe (Sp), Knut Bergesen (MDG), Torill Eidsheim (H), Pål Kårbø (KrF) og Silje Hjemdal (FrP). Debattleder var Magne Lerø.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Lederne

Lederne
Lederne
Storgata 25
0184 Oslo

22 54 51 50https://lederne.no/

Vi bygger gode ledere

Lederne er en partipolitisk uavhengig organisasjon for ledere i norsk arbeidsliv. Vi tilbyr trygghet, lederutvikling og tilhørighet for ledere på tvers av bransjer og på alle nivå.

God ledelse skaper verdier for Norge og trivsel på små og store arbeidsplasser. Med gode ledere får vi færre konflikter. Gode ledere bygger et bedre samfunn.

Lederne tilbyr lederutvikling og tilhørighet for ledere på tvers av bransjer og på alle nivå. Lederne skal bygge bro og fremme lederes interesser i arbeidslivet. Sammen skal vi bidra til mangfold og skape rammer for god ledelse.

Følg saker fra Lederne

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Lederne på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Lederne

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom