Nasjonalforeningen for folkehelsen

Hoppet mest i Nordland fylke!

Del

7. klasse ved Straumen skole i Sørfold var blant klassene som hoppet aller mest i Nordland i årets hoppetaukonkurranse. De 13 elevene hoppet i gjennomsnitt 60 minutter per dag, og ble derfor kåret til fylkesvinner.

Sperrefrist: Mandag 4. juni klokken 12:30. Premien er en overraskelse for skolebarna, så vi ber om at dere overholder sperrefristen.

Sted: Straumen skole, mandag 4. juni klokken 12:30.

Premien blir delt ut av representanter fra fylkeskontoret, Per-Olaf Fure og Hilde Kolberg.

I år var det godt over 5000 barneskoleklasser som deltok i Hopp for hjertet, som er Nasjonalforeningen for folkehelsens årlige hoppetaukonkurranse. Målet for elevene er å hoppe opptil 60 minutter om dagen. De får poeng per hoppede minutt. Målet for Nasjonalforeningen for folkehelsen er å vise at fysisk aktivitet er moro, og legge til rette for en aktiv skolehverdag.

Det var flere klasser som hadde hoppet maks antall minutter under konkurransen, og vinnerklassen ble trukket blant disse.

Kontakter

Om Nasjonalforeningen for folkehelsen

Nasjonalforeningen for folkehelsen
Nasjonalforeningen for folkehelsen
Oscars gate 36B
0258 Oslo

23 12 00 00http://www.nasjonalforeningen.no

Nasjonalforeningen for folkehelsen er en frivillig, humanitær organisasjon med helselag og demensforeninger over hele landet. Vårt mål er å bekjempe hjerte- og karsykdommer og demens. Det gjør vi med forskning, informasjon, forebyggende tiltak og helsepolitisk arbeid. Nasjonalforeningen for folkehelsen er interesseorganisasjon for personer med demens og deres pårørende. Vår innsats finansieres med innsamlede midler og gaver.

Følg saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nasjonalforeningen for folkehelsen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom