Redningsselskapet

Hopper til næringslivet

Del

Anders Jacobsen har lagt hoppskiene på hylla. Nå skal han sørge for at de får ligge i fred for tyver.

Anders Jacobsen og daglig leder i Securmark, Jostein Tveide.
Anders Jacobsen og daglig leder i Securmark, Jostein Tveide.

I mars startet den tidligere skihopperen, som for tiden er aktuell i 71 grader nord, i tyverimerkingsselskapet Securmark.

– Folk må kunne få ha tingene sine i fred, og det gleder jeg meg å bidra til, sier Anders Jacobsen om sin nye jobb.

Siden 1988 har Securmark tyverimerket verdigjenstander, primært båter og motorer. Nå tas erfaringen og teknologien ut i tyverimerking av sykler og ski. Med et velutprøvd tyverimerkingssystem, og en aktiv internasjonal database, skal sykkel- og skieiere få en tryggere hverdag.

Til å lede salgsarbeidet har Securmark ansatt Anders Jacobsen. Den tidligere verdensmesteren og hoppukevinneren var selv svært påpasselig med eget utstyr i karrieren.

– Jeg har alltid passet godt på treningsutstyret mitt. For meg, og helt sikkert mange andre, er det ikke bare selve verdien på utstyret som betyr noe, men like mye å bli frarøvet treningsøkta på ski i lysløypa eller sykkelturen med familien, mener Jacobsen.

Årlig stjeles det ski og sykler for flere titalls millioner kroner, og mange blir utsatt for de frekke tyvenes herjinger.

– Nordmenn får stadig dyrere og flere sykler. Samtidig blir sykkeltyvene mer utspekulerte og tar mer risiko fordi fortjenesten er høy, sier daglig leder i Securmark, Jostein Tveide. I tillegg til flere sykler vokser også skiparken i de norske hjem:

– Det er ikke uvanlig å ha flere ulike skipar til trening og konkurranse. Det er verdier for flere titalls tusen kroner i mange norske hjem, sier Tveide.

Anders Jacobsen tror hans erfaring fra toppidrett med kostbart utstyr vil være nyttig i sin nye jobb.

– Jeg har savnet et godt system for merking av utstyr, både som idrettsmann og familiefar. Selv har jeg mye sportsutstyr som er svært viktig for meg og som jeg passer godt på, sier Anders Jacobsen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Anders Jacobsen og daglig leder i Securmark, Jostein Tveide.
Anders Jacobsen og daglig leder i Securmark, Jostein Tveide.
Last ned bilde

Lenker

Om Redningsselskapet

Redningsselskapet
Redningsselskapet
Drammensveien 288
0283 Oslo

06757http://www.redningsselskapet.no
Securmark Scandinavia AS er et norskeiet firma som har spesialisert seg på tyverimerking. Vi arbeider aktivt sammen med politi, redningstjenesten og forsikringsbransjen for å hindre tyverier, samt sikre og tilbakeføre verdier. Selskapet ble etablert i Arendal i 1988 og eies av Redningsselskapet.

Følg saker fra Redningsselskapet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Redningsselskapet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Redningsselskapet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom