Apollo

Hit reiser vi i høstferien!

Del

Apollo melder om stappfulle fly sørover fra hele landet i høstferien – og nok en gang er Hellas nordmenns storfavoritt.

Tross det fine høstværet rømmer mange nordmenn utenlands i høstferien. Norges største reisearrangør av pakkereiser til Hellas og Kroatia melder om stappfulle fly sørover.

- Vi flyr fra 15 flyplasser i Norge og det er utsolgt over alt, med unntak av et par ledige seter her og der. Sommerfavoritten Kreta er også høstens storfavoritt, etterfulgt av Rhodos og Gran Canaria, sier Beatriz Rivera, PR-, og kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

At Kreta nok en gang troner på topp overrasker heller ikke Marked- og administrasjonssjefen i Ticket, Norges største reisebyråkjede:

- Nordmenn er «vanedyr» og bestiller de samme reisemålene igjen og igjen. Sol og bad er det vi ønsker oss mest, men også storbyferier er selvfølgelig populært i høstferien. Det er ikke alle som har mulighet til å ta en hel uke ferie på høsten, og da er storbyferie et godt alternativ, sier Ellen Wolff Andresen.

 Apollos 5 på topp i høstferien

1. Kreta

2. Rhodos

3. Gran Canaria

4. Mallorca

5. Santorini

Apollos 5 på topp 5 storbyreiser i høstferien

1. London

2. Praha

3. Krakow

4. Roma

5. Riga

Tickets 5 på topp i høstferien:

1. Las Palmas, Gran Canaria

2. Palma de Mallorca, Mallorca

3. London

4. Chania, Kreta

5. Barcelona

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 908 74 516http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører, og tilbyr alt fra charterreiser, treningsreiser, rundreiser og kombinasjonsreiser - til fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål og reiselengde.

Apollo Norge, Sverige, Danmark og Finland sammen med Falk Lauritsen i Danmark, flyselskapet Novair, spesialistarrangørene; Golf Plasir, Lime travel og treningsanlegget Playitas på Fuerteventura er en del av Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har nærmere 900 medarbeidere og 1 million reisende til ulike destinasjoner verden over.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom