Apollo

Hit reiser nordmenn på høstferie

Del

Rekordvarm sommer setter ikke stopper for nordmenns reiselyst - snarere tvert om. Høstferiesalget holder tritt mot fjoråret med Kreta på topp – og mange retter snuten mot en spennende storby!

- Fellesferiene selger alltid unna, også etter en rekordvarm sommer. Vi reiser for flere grunner enn sola og for mange kommer også hverdagen litt brått på etter en lang sommerferie. Da er det godt å ha et nytt eventyr å glede seg til, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

Pr. nå troner sommerfavoritten Kreta listen over høstferiens mest populære reisemål, etterfulgt av Rhodos, Gran Canaria og Kroatia. I følge reisearrangøren er det derimot de som har muligheten til å reise utenom fellesferien som blir høstens store vinnere i år. Grunnet finværet kan man gjøre store reisekupp i september og oktober, både med tanke på pris og tilbud av hotell.

- Mange synes Hellas og Kroatia nesten er best på høsten. Da er temperaturen perfekt, med behagelig badetemperatur, solfylte dager og behagelig bris på kvelden. Samtidig er turistene færre, så køene er kortere og man har større plass å boltre seg på. Bedre enn det blir det jo ikke, fastslår hun.

Mange velger byferie

I tillegg til tradisjonelle pakkereiser tilbyr Apollo fleksible løsninger med rutefly – både til storbyer verden over og mer eksotiske reisemål langt unna.

- Høsten er høysesong for storbyreiser. Tidligere har det vært byer som kombinerer storbypuls med strand som har tronet topplisten i høstferiene – i år kan det derimot se ut som at nordmenn har fått innfridd badebehovet. Nå er det opplevelser, kultur og shopping som står øverst på ønskelisten, med London, Roma og Praha som de mest populære byene.

For de som vil oppleve noe helt unikt anbefaler Rivera eventyrlige Reykjavik, eller hypermoderne Tokyo.

- Reykjavik er en av byene som øker raskest i popularitet. Hovedstaden er den naturlige inngangsporten for å oppleve aktive vulkaner, geysirer og bad i varme kilder, og har på kort tid klart å bli et «must» å oppleve blant alle målgrupper. Også Tokyo trender. Den ultramoderne metropolen flommer over av mennesker, inntrykk og nyskapning og etterlater ingen uberørt. Er målet med høstferien en rake motsetning til late dager på stranden, vil du ikke bli skuffet!

Dette er mest populært hos Apollo i høstferien:

Sol & Bad

Storby

Hotell

1. Kreta

1. London

1. Santa Helena Beach Resort, Kreta

2. Rhodos

2. Roma

2. Mythos Beach Resort, Rhodos

3. Gran Canaria

3. Praha

3. Stellina Village, Kreta

4. Kroatia

4. New York

4. Lopesan Baobab, Gran Canaria

5. Mallorca

5. Budapest

5. Romana Beach Resort, Kroatia

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 908 74 516http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom