Ving Norge

Hit reiser nordmenn i påsken

Del

Etter en langt og kald vinter er det mange som ønsker å tilbringe årets påske sørover.

Reisearrangøren Ving har økt salget av reiser med rutefly med 43 prosent fra i fjor påske.
Reisearrangøren Ving har økt salget av reiser med rutefly med 43 prosent fra i fjor påske.

Ving melder om at etterspørselen etter påskereiser har vært stor og at alle charterreisene nå er utsolgt. I følge Norges største reisearrangør er det først og fremst Kanariøyene som lokker påsketuristene, men også Kypros som åpner sesongen nå i påsken. 

– Samtidig har vi økt salget av reiser med rutefly med 43 hele prosent fra i fjor påske, så det er tydelig at mange ønsker seg bort i år. Årsaken til denne økningen ligger nok både i at charterflyene fort fylte seg opp, men også fordi rutefly gir gjestene våre mulighet til å bestemme hvor lenge de skal være borte, og det kan jo passe bra i påsken, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Storbyer står også høyt på lista over hvor nordmenn ønsker å tilbringe påsken.

– Selgerne våre melder om mange som ringer nå i siste liten og ønsker å reise bort noen dager. Det er ofte ikke så viktig hvor, så lenge de får noen dager avbrekk fra snø og kulde, sier Røhr-Staff.  

Topp 3 – hit reiser nordmenn på charter i påsken

  1. Gran Canaria
  2. Tenerife
  3. Kypros

Topp 5 – hit reiser nordmenn med rutefly i påsken

  1. Gran Canaria
  2. London
  3. Barcelona
  4. Dubai
  5. Costa del Sol 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Reisearrangøren Ving har økt salget av reiser med rutefly med 43 prosent fra i fjor påske.
Reisearrangøren Ving har økt salget av reiser med rutefly med 43 prosent fra i fjor påske.
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Thomas Cook Group lanserer initiativet #noplaceforplastic - tar bort 70 millioner engangsartikler av plast i løpet av 20195.11.2018 11:41Pressemelding

Thomas Cook Group, som Ving er en del av, ønsker å minske plastforsøplingen i havet. Hver dag når 8 millioner plastartikler havet*, søppel som ødelegger havmiljøet og som også når strendene rundt omkring i verden. Målet til Thomas Cook og Ving er at 70 tonn plastikk skal bort i løpet av 2019. Dette er et første steg i selskapets langsiktige initiativ #noplaceforplastic.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom