Rambøll

Hilde Tonne blir Konserndirektør for Innovasjon og Digitalisering

Del

Den nyopprettede stillingen i konsernets toppledelse skal bidra til å gjøre det globale selskapet til en vinner i digitaliseringskampen.

Hilde Tonne har vært en del av konsernledelsen i Telenor i åtte år, blant annet som konserndirektør for industriell utvikling og som nestleder for Telenor Asia. Forut for dette var Tonne teknologi- og forskningsdirektør i Hydro Oil & Energy.
 
Det forventes at digitalisering vil påvirke og endre rådgiverbransjen i årene fremover. Derfor har digitalisering topp-prioritet i Rambølls strategi.
 
-Vi ønsker å være ledende i den digitale utviklingen, dette betyr at vi som selskap må endre og utvikle oss. Hilde er en svært erfaren leder med bred internasjonal erfaring fra bransjer som har gjennomgått store og raske digitale transformasjoner. Hun er en sterk profil for digitalisering og innovasjon i Rambøll, sier Jens-Peter Saul, konsernsjef for Rambøll Gruppen.
 
-Jeg gleder meg til å bidra til å lede Rambøll inn i en mer digital fremtid. Digitalisering vil bli fullt integrert i den daglige driften av selskapet og vil definere hvordan vi jobber og samhandler med våre kunder. Nye digitale løsninger og tjenester krever ny kompetanse, nye måter å jobbe sammen på og en fremtidsrettet endringsvilje. Jeg gleder meg til å gjøre denne forandringen med mine nye kolleger i Rambøll, sier Hilde Tonne.
 
I 2016 ledet Hilde Tonne stiftelsen av Digital Norway, et næringslivsdrevet initiativ for å digitalisere norske virksomheter. Målet er å utvikle arenaer for deling av kompetanse og kunnskap på tvers av selskaper og bransjer. I dag sitter hun som leder av Digital Norways Advisory board.
 
Tonne har tidligere hatt flere styreverv og sitter for tiden i styrene til Danske Bank og Hafslund AS.
 
Hun er utdannet sivilingeniør innen petroleumsteknologi, og har fullført lederkurs på INSEAD og IMD.

Hun tiltrer stillingen 1. januar 2018.

Kontakter

Bilder

Om Rambøll

Rambøll
Rambøll
Hoffsveien 4
0275 OSLO

22 51 80 00http://www.ramboll.no

Rambøll en global samfunnsrådgiver innen bygg & arkitektur, transport, energi, vann, miljø & helse, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1400 medarbeidere fordelt på 20 kontorer. Virksomheten har totalt 12 800 medarbeidere lokalisert i 35 land.

I Rambøll er vi opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som skal gi rom for vekst og utvikling, og som er det beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring. Våre tjenester skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Følg saker fra Rambøll

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Rambøll på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Rambøll

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom