Australiareiser AS

Her kommer Australias første surfepark!

Del

Melbourne - byen som er kåret til verdens mest levelige by syv år på rad - får Australias aller første hypermoderne surfepark.

Melbourne er kjent for sine mange gode spisesteder og rike kulturliv. Når får byen også Australias første surfepark. Dette er gode nyheter for alle som kan tenke seg å surfe, for temperaturen i sjøen utenfor Melbourne varierer mellom 15 og 19 grader.

Parken skal heteURBNSURF, og åpner i løpet av 2018. Her blir det “cutting edge wave technology”, og parken vil inneholde surfebølger som passer både for erfarne surfere og nybegynnere. Parken tar det fremste av teknologi i bruk for får å skape den perfekte bølgen, og det blir blant annet kveldssurfing i led-opplyste bølger.

Det blir selvfølgelig også surfekurs på alle nivåer, en lekker surfebutikk med alt du trenger for å surfe deg gjennom dagen og når du blir sulten er det bare å ta en “Surf and Turf” *) på en av parkens caféer.

*) Surf and Turf er en rett som vanligvis består av både kjøtt og skalldyr – vanligvis grillet biff og reker.

 Oslo 15. februar 2018

 

For mer informasjon eller flere bilder kontakt; lene@australiareiser.no 

www.urbnsurf.au

 

Nøkkelord

Bilder

Om Australiareiser AS

Australiareiser er et norskeid selskap med kontorer i Oslo, Stockholm og Aarhus. Selskapet er størst i Norden på reiser til Australia, New Zealand, Stillehavet og reiser jorden rundt. Australiareiser sine spesialister skreddersyr reiser for både individuelle og grupper. Selskapene Fijireiser og Grupperundreiser tilhører Australiareise-gruppen.

Følg saker fra Australiareiser AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Australiareiser AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Australiareiser AS

Australia på 3. plass over nordmenns drømmereisemål. Nå vil nordmenn vil se kenguruer & koalaer i ferien!7.11.2018 08:00:00 CETPressemelding

I følge en landsdekkende undersøkelse gjennomført av Kantar TNS for Europeiske reiseforsikring, så kommer Australia på en solid tredje plass over nordmenns drømmereisemål - rett etter USA og Maldivene. Mest lyst på en tur "down under" har aldersgruppen 50+, og på landsbasis er det vestlendingene som drømmer aller mest om Australia, etterfulgt av trøndere og østlendinger viser undersøkelsen.

Hva med å dykke med hvithai i julen? Eller bo i luksustelt i bushen i vinterferien?6.12.2017 08:00:00 CETPressemelding

Drømmer du om Australia og har litt feriepenger til overs? Hva med å tilbringe julen eller vinterferien på et av kontinentes lekreste hoteller og kombinere det med helt unike og fantastiske naturopplevelser? Hoteller du aldri glemmer: Lizard Island Resort – 24 urørte strender Lyst til å nyte stillheten på en av de 24 urørte strendene? Lizard Island lar deg oppleve azurblått vann, i tillegg til at du kan slappe av i solen og nyte luksusen. Mange hevder at Lizard Island er den vakreste øyen på hele Great Barrier Reef, og det sier ikke lite. Noe av det som gjør hotellet virkelig spesielt, er at det ligger på en øde øy som kun har plass til 80 gjester. Du kan dermed føle deg heldig om du får til et besøk! Måltidene som serveres er selvfølgelig tilberedt av noen av de beste kokkene i Australia – så her er det bare å nyte. Southern Ocean Lodge – kjendisene sine favoritt Dette er et femstjerners hotell som ligger på Kangaroo Island. Det har flere ganger blitt kåret til et av Australias beste

Australireiser, KinaReiser, Nordmannsreiser og Orkideekspressen inviterer til spennende reiseaften på Det Norske Teater!24.8.2017 08:00:00 CESTPressemelding

Australiareiser, KinaReiser, Nordmannsreiser og Orkideekspressen inviterer til eksotisk Reiseaften 4. september klokken 1700 på Det Norske Teater. Arrangementet er gratis, og det blir foredrag om eksotiske reiser utenfor allfarvei med de fire reisearrangørene. Blant annet vil Aftenpostens mangeårige vinekspert Geir Salvesen fortelle om en vinreise til Australia. I tillegg blir det foredrag om Den transsibirske jernbanen, om reiser til Canada, California og Alaska samt til Sør-øst Asia.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom