Ving Norge

Her finner du våren!

Del

Mens kulda fortsatt sitter godt i her i Norge, har sola begynt å lokke fram både blomster og god stemning i flere av Europas storbyer.

Lengter du etter våren? Kanskje du finner den i Roma?
Lengter du etter våren? Kanskje du finner den i Roma?

– Ja, nå er det skikkelig vårstemning i flere storbyer, og mars og april er den aller beste tiden for å oppleve noen av Europas fineste byer, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Hun mener at blant annet Roma, Lisboa, Barcelona, Nice og Malaga er fem byer hvor du kan møte våren akkurat nå.

– Her begynner temperaturene å bli gode og mulighetene for å nyte litt god mat og drikke ute er store, sier Røhr-Staff.

Og det er tydelig at nordmenn ønsker seg noen dager bort fra vinterkulda. De siste tre ukene har Ving solgt 58 prosent flere storbyreiser enn på samme tid i fjor.

Det kan vel vitne om at folk er litt lei av snøen nå, sier informasjonssjefen, som kan fortell ar de aller mest populære storbyene denne våren er klassikere som London, Roma, Paris, Praha og Barcelona, mens byene Gdansk, Budapest og Berlin har størst vekst.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lengter du etter våren? Kanskje du finner den i Roma?
Lengter du etter våren? Kanskje du finner den i Roma?
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom