Ving Norge

Her er det beste ferieværet!

Del

Er ferieværet viktig? Da skal du reise til Kos! I alle fall i følge 160 000 Ving-gjester som har besvart selskapets spørreskjema etter fjorårets sommerferie. Undersøkelsen viser også at de mest fornøyde gjestene ferierte på Skiathos.

Hellas, Kos, Paradise beach
Hellas, Kos, Paradise beach

Det er lite som tyder på at problemene i gresk økonomi og politikk påvirket ferierende nordmenn i Hellas i fjor sommer. 

– Snarere tvert om! Det er faktisk tre greske reisemål som topper listen over stedene Vings gjester var mest fornøyd med i fjor sommer: Skiathos, Kreta og Parga, sier informasjonsansvarlig Elisabeth Larsen-Vonstett i Ving.

– Det var nok ekstra mange som satte stor pris på varme feriedager rundt Middelhavet i fjor sommer. I følge gjestene våre så var det beste ferieværet i østre Middelhavet, med Kos, Marmaris og Rhodos på topp, fortsetter Larsen-Vonstett. 

Spørreundersøkelsen sendes alle gjester etter at de kommer hjem fra ferie. Den viser også at det var på Madeira kundene følte de fikk mest igjen for pengene, fulgt av Kroatia og Skiathos.

Det beste ferieværet

 1. Kos
 2. Marmaris
 3. Rhodos
 4. Antalya
 5. Bodrum

Mest fornøyde kunder

 1. Skiathos
 2. Kreta, øst
 3. Parga
 4. Kroatia
 5. Kypros

Mest verdi for pengene

 1. Madeira
 2. Kroatia
 3. Skiathos
 4. Thassos
 5. Kreta, vest

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Hellas, Kos, Paradise beach
Hellas, Kos, Paradise beach
Last ned bilde
Madeira
Madeira
Last ned bilde
Hellas, Skiathos, Koukounaries Beach
Hellas, Skiathos, Koukounaries Beach
Last ned bilde
Hellas, Skiathos, Skiathos by
Hellas, Skiathos, Skiathos by
Last ned bilde
Hellas, Kos
Hellas, Kos
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

08888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Fem reisetrender for 201810.1.2018 08:50Pressemelding

Trend 1: Østre Middelhavet øker mest sommeren 2018 Sommeren 2018 blir en skikkelig Hellas-sommer. Hellas har alltid vært et populært reisemål for nordmenn, men sommeren 2018 blir ekstra bra. – Av våre gjester velger hele 35 prosent seg Hellas denne sommeren, og de aller fleste reiser til Rhodos og Kreta, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff Flere nordmenn får også øynene opp for Kroatia, og landet har blitt et svært populært reisemål de siste årene. Kroatia er nå det tredje største ferielandet fra Norge med 8 prosent av totalkapasiteten. – Tyrkia har også hatt en kraftig oppgang. Vi ser en økning i markedet vårt på 70 prosent, og bestillingene tikker stadig inn. Det synes vi er svært gledelig. Jeg tror mange har savnet Tyrkia som reisemål, sier Siri Røhr-Staff. I tillegg til disse klassikerne på charter-programmet er Montenegro en nyhet hos Ving denne sommeren. – Montenegro er en spennende charter-nyhet som jeg tror det norske publikum kommer til å ta vel imot. Der er også pri

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom