TV 2

Her er årets Jakten-bønder

Del

- Det er stor aldersforskjell på noen av våre seks bønder denne sesongen. Men uansett alder, har alle bøndene det samme målet; å finne kjærligheten.

Det sier programleder Katarina Flatland som er klar for den 14. sesongen av Jakten på kjærligheten på TV 2. 

Også denne sesongen har det vært stor interesse fra bønder over hele landet som ønsker å få hjelp til å finne seg en kjæreste. 

Aldersforskjell 

- I år er den yngste bonden vår Beatrice på 24 år. Hun er en tøff, snill og alternativ jente som driver med hester. Den eldste bonden er Rolf på 63 år som driver seks gårder og kjører både snowboard og motorsykkel. Kjærlighten har som kjent ingen alder, sier Flatland. 

Allerede i påsken får vi bli bedre kjent med de seks bøndene når Katarina Flatland besøker dem hjemme på gårdene.

"Jakten på kjærlighten - Presentasjon" sendes på TV 2 mandag 17. april kl 21.40. 

Prøver å treffe på sosiale medier 

Tradisjonen tro, kan friere sende inn frierbrev eller søke via søknadsskjema om å få møte sin utvalgte bonde. Nytt av året er at friere også kan sende inn videoer med sitt budskap, gjerne i form en selfievideo. 

- Vi prøver alltid å fornye oss litt hver sesong av "Jakten på kjærligheten", og dette er et tiltak for å treffe et bredt publikum. Det er ikke alle som er glad i å skrive brev, men å lage en selfievideo er noe mange er komfortable med. 

Sesongen 14 av "Jakten på kjærligheten" starter til høsten på TV 2. Nå er det opp til frierne hvem av de seks bøndene som skal få flest brev, søknader og videoer. De fire bøndene som får flest hevendelser er de vi får møte på TV 2 i høst.

Her er årets bønder: 

Rolf Gjølstad (63) fra Vestby i Akershus. 

Rolf driver med kornproduksjon, og i tillegg til å drive sin egen gård driver han fem andre gårder. Han er en aktiv bonde som er aktiv på både snowboardkjøring og trening. Rolf har en adoptivdatter. Nå håper han å finne sin sjelevenn. Han ønsker en selvstendig, men feminin dame som er aktiv og har et godt humør. 

Beate Østby (40) fra Heradsbygd, Hedmark

Beate driver med settepoteter, korn og skogdrift. Beate har utdannet seg innen dans og teater og levd et liv utenfor gården. Beate har to barn. Nå har hun overtatt slektsgården, og ønsker å høre fra en mann som er trygg på seg selv, sosial, raus, snill og som vil dele hverdagen og gårdsinteressen med henne.

Erik Grytnes (38) fra Andebu, Vestfold.

Erik driver med korn, villsauer og tømmer. Han elsker å dyrke sin egen mat og å dyrke gårdslivet. Han er oppvokst i byggefelt, men har kjøpt sin egen gård som han synes er eksotisk og fantastisk. Erik savner sin sjelevenn og ønsker seg familie. 

Ingvar Alstad (31) fra Sparbu i Steinkjer.

Ingvar driver med korn på gården der han er vokst opp. Han er en varm og selvsikker kar som ønsker seg både kone og barn. Drømmen er et skikkelig bondebryllup. Ingvar ønsker seg en snill jente som er positiv, selvstendig og som tar vare på seg selv. 

Beatrice Fjell (24) fra Lommedalen, Bærum.

Beatrice driver med hester, er litt alternativ og har drømmefangere hengende rundt på gården. I dag leier hun et småbruk, men målet er å finne drømmemannen som hun kan kjøpe en gård sammen med. Beatrice er en såkalt "hestevisker" og har god kontakt med hestene sine. Hun ønsker seg en kar som gjerne er litt alternativ og han kan godt tro på spøkelser. Om han er utadvent, har humor og glimt i øyet er det et pluss. 

Jon Christian Hvidsten (28) fra Hønefoss, Buskerud. 

Jon Christian skal ta over familiegården i syvende generasjon. På gården driver de med kornproduksjon og skog-forvaltning. Denne bonden har mye humor og er en skøyer. Han ser frem til speedate med 10 damer, uten noen blir sure for det. Han søker en blid og hyggelig dame som er glad i gårdslivet. 

Her kan man som frier sende inn brev, selfievideo eller fylle ut søknad

Bonderomantikk@tv2.no 

Brev kan sendes til TV 2 v/Jakten på kjærligheten, Pb 900 Sentrum, 0104 Oslo. Søknadskjema ligger på TV 2.no 

"Jakten på kjærlighten - Presentasjon" sendes på TV 2 mandag 17. april kl 21.40. 

Kontakter

Unn Grethe BergeKommunikasjonsrådgiver Vårt lille land, Dokument 2, Mer en gull, Jakten på kjærligheten, Huskestue Gullruten, Senere med Tørnquist og Stian Blipp show.

924 03 867 / 55 90 82 31ugb@tv2.no

Bilder

Last ned bilde
Beate Østbye. bonde i Jakten på kjærligheten 2017.
Beate Østbye. bonde i Jakten på kjærligheten 2017.
Last ned bilde
Rolf Gjølstad, bonde i Jakten på kjærligheten 2017.
Rolf Gjølstad, bonde i Jakten på kjærligheten 2017.
Last ned bilde
Jon Christian Hvidsten, bonde i Jakten på kjærligheten 2017.
Jon Christian Hvidsten, bonde i Jakten på kjærligheten 2017.
Last ned bilde
Beatrice Fjell, bonde i Jakten på kjærligheten 2017
Beatrice Fjell, bonde i Jakten på kjærligheten 2017
Last ned bilde
Erik Grytnes, bonde i Jakten på kjærligheten 2017
Erik Grytnes, bonde i Jakten på kjærligheten 2017
Last ned bilde
Ingvar Alstad, bonde i Jakten på kjærligheten 2017
Ingvar Alstad, bonde i Jakten på kjærligheten 2017
Last ned bilde
Programleder Katarina Flatland.
Programleder Katarina Flatland.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Nøstegaten 72
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom