Geelmuyden Kiese

Henriette Grønn slutter i GK

Del

Henriette Grønn har sagt opp sin stilling som leder for samfunnskontakt i Geelmuyden Kiese.

- Jeg ble ansatt av daglig leder Andreas Wabø og vårt felles syn på ledelse og strategi, samt ambisjoner for fagområdet samfunnskontakt, var de viktigste grunnene til at jeg valgte å begynne i GK før sommeren. Forutsetningene har endret seg etter at han sluttet i GK, og det mest naturlige for meg er å slutte, sier Grønn, som har sin siste dag i kommunikasjonsbyrået mandag 31. august.

- Vi har hatt en åpen og god dialog om veien videre. Det er selvfølgelig synd at Henriette har valgt å slutte, men jeg har forståelse for hennes beslutning, sier konstituert adm. dir. Nina Riibe i Geelmuyden Kiese.

Kontaktpersoner:

Henriette Grønn, mobil 930 84 989

Nina Riibe, mobil 976 51 460

Om Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese
Geelmuyden Kiese
Sommerrogata 13-15
0255 Oslo

481 88 800http://www.geelmuyden-kiese.no

Følg saker fra Geelmuyden Kiese

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Geelmuyden Kiese på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Geelmuyden Kiese

Flydal og Hedløv - Årets Eksil-GKere10.3.2017 09:17Pressemelding

(Oslo, 10. mars 2017) Den prestisjefylte prisen Årets Eksil-GKer går i år til Henriette Hedløv og Jorunn Flydal, grunnleggerne av Medialounge. Medialounge ble etablert i 2013, og er en plattform som kobler kjøpere og selgere av kvalitetsinnhold for innholdsmarkedsførere og redaksjoner. Kåringen ble kunngjort på Geelmuyden Kieses årlige alumnitreff, 9. mars. Om lag 500 tidligere og nåværende medarbeidere i selskapet har deltatt i kåringen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom