Fagforbundet

Helseministeren på Fagforbundets sykehuskonferanse i Bergen

Del

Nærmere 200 sykehusledere, og medlemmer og tillitsvalgte i Fagforbundet møtes i Bergen 10.-11.mars for å diskutere framtidas sykehusorganisering. Konferansen arrangeres på Scandic Hotell Ørnen fra klokka 11.00 torsdag 10. mars. Det blir spennende politiske innledninger ved helseminister Bent Høie, helsepolitisk talsmann i Arbeiderpartiet, Torgeir Michaelsen og nestleder i Fagforbundet, Sissel M. Skoghaug.

Frykter for syke i distriktene

Fagforbundet støtter hovedmålene bak den nasjonale helse- og sykehusplanen for bedre helsetjenester til befolkninga, men er uenige i virkemidlene som presenteres. Uenigheten vil Skoghaug ta opp med helseministeren på sykehuskonferansen.

- Med nasjonal helse- og sykehusplan er Høie og regjeringen de største garantistene for økt sentralisering og privatisering av helsetjenestene i Norge, og sistnevnte er de godt i gang med allerede. Fagforbundet frykter for de som blir akutt syke i distriktene om Høies planer gjennomføres, sier Sissel M. Skoghaug.

Utdeling av arbeidsgiverpris 2016

På konferansen blir det utdeling av Arbeidsgiverprisen 2016. Prisen tildeles en arbeidsgiver som særlig har tilrettelagt for blant annet lærlinger, forbedret arbeidsmiljø, effektivitet og kvalitet, rett bruk av kompetanse, flerfaglighet og tverrfaglighet - i samarbeid med de ansatte. Utdelingen av prisen blir på Scandic Hotell Ørnen klokken 13.55 på torsdag. 

Nestleder i Fagforbundet, Odd-Haldgeir Larsen, vil dele ut denne prisen. 

Nøkkelord

Kontakter

Kjetil Vevle, informasjonsrådgiver
Telefon, 484 08 598

Lenker

Om Fagforbundet

Fagforbundet
Fagforbundet
Keysersgate 15
0165 Oslo

23 06 40 00http://www.fagforbundet.no/

Fagforbundet er LOs største forbund, med over 360 000 medlemmer. Vår hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår. Som landets største arbeidstakerorganisasjon har vi også tyngde og politisk gjennomslagskraft til å styrke og videreutvikle velferdsstaten

Følg saker fra Fagforbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fagforbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fagforbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom