TV 2

Helene Olafsen valgte TV 2

Del

Helene Olafsen har signert en lengre avtale med TV 2, og blir dermed en sentral profil for kanalen fremover.

Helene Olafsen - her fra "Klubbjakten" på TV 2 i fjor høst. Foto: TV 2.
Helene Olafsen - her fra "Klubbjakten" på TV 2 i fjor høst. Foto: TV 2.

- Jeg har lyst til å utvikle meg videre som programleder, og gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer i TV 2, forteller Helene Olafsen.

- TV 2 skal ha de største profilene på skjermen og de blir ikke mer ettertraktet i 2018 enn Helene Olafsen. Det var stjerneskuddet alle kanaler ville ha og vi er utrolig glad for at hun valgte TV 2 i knivskarp konkurranse, forteller sportsredaktør Vegard Jansen Hagen.

Helene jobbet sist for TV 2 under «Klubbjakten» i fjor høst.

-  Helene jobbet for oss på Klubbjakten i høst der hun skulle finne seg en favorittklubb i Premier League. Det var et ekstremt vellykket prosjekt og motiverte oss til å sikre oss Helene i årene som kommer. Selv kalde Premier League-hjerter smeltet og PL-sjefen Richard Scudamore sendte personlig brev til TV 2 der han hyllet Helene og Klubbjakten. Det er den effekten hun har på folk hun møter, forteller TV 2s sportsredaktør.

Gjennom Idrettsgallaen og vinter-OL har hun vist et stort repertoar og evnen til å sjarmere og engasjere.

- I første omgang skal hun jobbe for TV 2 Sporten på Tour de France og fotball-VM i sommer. Det er en forrykende start på samarbeidet, forteller Jansen Hagen.

Helene Olafsen kommer også til å jobbe med underholdningskonsepter for TV 2.

- Jeg gleder meg masse til å begynne, og ser frem til å jobbe med de produksjonene vi nå er i utvikling med, forteller Helene Olafsen.

- Helene Olafsen er et av de største programledertalentene der ute og vi er veldig glade for at hun nå blir sentral i flere TV 2-satsinger. Ved siden av oppgavene for TV 2 Sporten, skal hun også gjøre underholdningskonsepter som nå er i utvikling. Hva dette er kommer vi tilbake til ved en senere anledning, forteller programredaktør Jarle Nakken i TV 2.

Kontakter

Bilder

Helene Olafsen - her fra "Klubbjakten" på TV 2 i fjor høst. Foto: TV 2.
Helene Olafsen - her fra "Klubbjakten" på TV 2 i fjor høst. Foto: TV 2.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom