Glass og Fasadeforeningen

Haugen’s Glass-Service på vei til Glassmester 1

Del

I fjor kjøpte Glassmester 1 Gruppen Bærum Glassmesterforretning. Nå satser kjeden videre og har sikret seg opsjon på alle aksjene i Haugen’s Glass-Service AS. – Vi skal styrke oss i Oslo og Akershus, og i de andre store byene i Norge, sier markeds- og kjedesjef Tomm Walter Larsen.

Glassmester 1 Kjeden vil fra 1.1 2019 da bestå i av 13 virksomheter. Fire avdelinger eies av kjeden (Fjellhammer, Ensjø, Ulven og Bærum) og altså Haugen’s Glass-Service AS på Vøyenenga i Akershus.

I tillegg til disse er ni andre glassmestere eller -montører knyttet til kjeden gjennom frivillig medlemskap.

– Gjennom oppkjøpet styrker Glassmester 1 sin posisjon i Oslo og Akershus, som en totalleverandør av glass-, interiør- og fasadeprodukter. Vår strategi er å eie og drive virksomheter i de store byene. Samtidig ønsker vi å styrke kjedekonseptet og merkevaren ved å tilby medlemskap til selvstendige bedrifter, sier markeds og -kjedesjef Tomm Walter Larsen i Glassmester 1 Kjeden.

– Hva med konkurranseforholdet mellom egne eide forretninger og medlemsbedrifter?

– Alle avtaler beskriver klare geografiske avgrensninger. Vi etablere ikke egne forretninger der våre medlemmer er lokalisert, eller i motsatt tilfelle tilbyr vi ikke medlemskap til selvstendige bedrifter der vi selv eier virksomhet, sier Larsen.

Når Haugen’s Glass-Service AS innlemmes i Glassmester 1 Kjeden blir alle ansatte med på overgangen.

– Jim Haugen blir med videre som partner og blir salgs- og utviklingssjef i kjeden. Han blir også en del av lederteamet i Glassmester 1, sier Larsen.

Jim Haugen har ikke vært tilgjengelig for en kommentar.

Nøkkelord

Bilder

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen

Glassarkitektur presentert på materialseminar27.3.2019 10:50:01 CETPressemelding

Askim kommune skal lage en estetikkveileder for byen. Byarkitekt Therese Øijord Rustad inviterte derfor til materialtreff for å få inspirasjon til hvordan god materialbruk kan bidra til å gi sentrum av byen et arkitektonisk særpreg. – Vi er glade for at vi fikk anledning til å tegne et mulighetsbilde av hva glass og aluminium kan bidra med i både rehabilitering og nybygg, sier direktør Bjørn Glenn Hansen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom