Lavo

Har sendt SMS til 20.000 russ

Del

Nå kan du følge russefeiringen direkte på Lavo-appen.

Årets russ har inngått et samarbeid med den norske Lavo-appen. Fra nå og til russetiden er over skal russen filme sine opplevelser på og legge ut videoer på det norske sosiale mediet Lavo. .

Natt til 1. mai sendte Lavo-gründer Tom Roger Sokki ut SMS til 20.000 russ, for å få de til å starte moroa.

- Glem Snapchat og Instagram. Det er Lavo som er årets russekanal. Hos oss blir russetiden dokumentert, og det som gjør dette ekstra morsomt er at alle som ikke er russ selv kan gå inn på Lavo og følge med på hva som skjer, sier Lavo-gründer Tom Roger Sokki.

Lavo sponser flere og russebusser, og av alle russevideoene som lastes opp blir det kåret en vinner den 18. mai. Premien eren tur til Ibiaza.  

- For oss er det fantastisk at russen for første gang ønsker å dokumentere russetiden sin på et dedikert medium. Hos oss kan de lydsette videoene med deres egne russelåter, noe som vil gi feiringen en ny dimensjon, sier Sokki. 

- Russetiden er en fantastisk periode og noe helt unikt for Norge. Ettersom Lavo også er et norsk fenomen ønsker vi å forsterke denne perioden ved å gi russen muligheter til å kunne dele de flotte opplevelsene sine med alle andre.

Lavo ble lansert i forbindelse med Paradise Hotel og har så langt hatt stor suksess med mer enn 30.000 nedlastninger på en måned.

- Vi lager markedets feteste videokamera for mobil, og har fått tilgang på musikkrettigheter som brukerne har tilgang til når de redigerer og publiserer videoene på append.

Nå som deltakerne er kommet tilbake fra Mexico har flere som Grunde, Aleksander og Morten begynt å aktivt bruke Lavo-appen for å nå ut til sine fans.

- Så langt har dette vært en helt utrolig reise. Det er så jeg må klype meg i armen nesten daglig, sier Sokki. 

Lavo er tilgjengelig i App Store og i Google Play.

For mer informasjon kontakt:
Daglig leder Tom Roger Sokki på tlf: 97168426, eller til tr@lavo.tv
Kommunikasjonsdirektør Niels Ruben Ravnaas på tlf: 9268155 eller niels@lavo.tv

Nøkkelord

Bilder

Om Lavo

Lavo
Lavo
Einelien 24
5104 Eidsvåg

http://lavo.tv/

Lavo er en utfordringsapp og et norsk sosialt nettverk.