Dermalogica

Har du fått pigmentflekker i løpet av sommeren? PowerBrightTRx™ er redningen.

Del

For å behandle og redusere pigmentflekker du allerede har er det viktig å bruke en kombinasjon av lysnende og eksfolierende ingredienser daglig. PowerBrightTRx™ fra Dermalogica består av tre effektive produkter som jobber målrettet med å lysne, jevne og beskytte mot ny pigmentering.

Til tross for at sommer og sol gir oss en etterlengtet sommerglød opplever mange at huden blir mer ujevn og får flekkvise brune pigmenteringer som følge av all tiden i solen. Dette kan gjelde både små flekker eller større områder, og ansikt, bryst og hender er spesielt utsatt.

UV-eksponering er den største triggeren til pigmentering, men pigmentering kan forsterkes av utbrudd, arr og hormoner. Genetikk, stress og kjemikalier spiller også en rolle. Daglig bruk av bredsprektret høy SPF (SPF30 eller høyere) er den viktigste måten du kan forebygge ny pigmentering.

  • C-12 Pure Bright Serum: Lysnende serum som bekjemper hyperpigmentering og balanserer ujevn hudtone. Inneholder en eksklusiv blanding av oligopeptider i tillegg til fytinsyre, sink glycinat, samt rød- og brunalger, som bidrar til å kontrollere pigmentproduksjonen. Bruk daglig, morgen og kveld før fuktighetskrem. Pris: 1295,-

  • Pure Light SPF50: Avansert fuktighetskrem med SPF som bruker Oleosome-teknologi for å beskytte huden mot skadelige UV-stråler. Et kraftig peptid bidrar til å regulere pigmentproduksjonen, mens effektive botaniske ekstrakter balanserer ujevn hudtone. Påfør rikelig etter C-12 Pure Bright Serum om morgenen. Pris: 885,-

  • Pure Night: Nærende og behandlende fuktighetskrem som maksimerer resultatene av PowerBrightTRx™segmentet og bidrar til å gjenopprette hudens glød. En aktiv blanding av peptider og lysnende C-vitamin, bidrar til å kontrollere dannelsen av melanin og hyperpigmentering mens du sover. Påfør etter C-12 Pure Bright Serum om kvelden. Pris: 1075,-

PowerBrightTRx™ er et resultat av flere års forskning på lysnende produkter fra hudekspertene hos Dermalogica. Når produktene integreres i din daglige Dermalogica hudpleierutine vil disse aktive og peptid-rike formlene jobbe kontinuerlig for å kontrollere og forebygge hyperpigmentering og pigmentflekker. Slik vil du oppnå en klarere og jevnere hudtone.

Du finner PowerBrightTRx™ segmentet hos utvalgte Dermalogica forhandlere og på www.dermalogica.no.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Dermalogica

Dermalogica
Dermalogica
Karenslyst allé 49
0279 Oslo

22 57 88 00http://www.dermalogica.no

The moment your skin changed for ever. Når Dermalogica møter din hud, redefineres hudhelse. Dermalogica er det foretrukne valget blant hudpleieeksperter og forbrukere verden rundt. Hvorfor? Fordi vi i 30 år har vært dedikert til å skape resultater innenfor hudhelse gjennom utdannelse, innovasjon, og anbefalinger fra profesjonelle hudpleieeksperter.

Følg saker fra Dermalogica

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Dermalogica på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Dermalogica

Sterk lanseringsvår for Dermalogica19.4.2016 09:49Pressemelding

Har du fått med deg de spennende hudpleienyhetene fra Dermalogica? I løpet av våren 2016 har det blitt lansert flere innovative produkter; Overnight Retinol Repair som er en avansert og effektiv nattbehandling som reverserer aldringstegn, Charcoal Rescue Masque som er en alt-i-ett maske for alle hudtyper, Hydrablur Primer som er en fuktighetsgivende og beroligende primer samt Hydrating Lotion for tenåringshud som fukter og styrker hudbarrieren.

Lansering av Dermalogica Charcoal Rescue Masque - alt-i-ett masken!17.11.2015 13:11Pressemelding

Sliten og gusten hud får nå et hurtigvirkende løft! Nyheten Charcoal Rescue Masque fra Dermalogica® dyprenser, klarner og gir nytt liv til alle hudtyper. Masken inneholder ingredienser som trekker ut overflødig talg og urenheter, reduserer synligheten av porer og har en beroligende effekt på rødhet, samtidig som den glatter. Med synlig effekt på aldringstegn, gusten hud, utbrudd og sensitivitet, er dette helte-produktet ideelt for alle som ønsker seg sunn hud, med optimal vitalitet og glød.

Lansering av ny, innovativ nattbehandling med retinol - Dermalogica Overnight Retinol Repair16.11.2015 16:55Pressemelding

Dermalogica lanserer nyheten Overnight Retinol Repair, som inneholder en av de mest virkningsfulle og medisinsk dokumenterte ingrediensene for behandling av hudens aldringstegn. Overnight Retinol Repair øker cellefornyelsen, reverserer tegn på fotoaldring, balanserer ujevn hudfarge og øker hudens spenst og vitalitet. Dette er den første retinolbaserte behandlingen som tilbyr en unik, tilpasset løsning, slik at forbrukeren kan nyte fordelene som retinol gir, uten irritasjon og ubehag.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom