Volkswagen

Hamax Auto kåret til Årets Volkswagen-forhandler 2017

Del

Hamax Auto ble Årets Volkswagen-forhandler 2017. Det er den høyeste utmerkelsen en Volkswagen-forhandler kan få.

- Vi gratulerer Hamax Auto med utnevnelsen Årets forhandler. Dette er en bedrift med svært fornøyde medarbeidere og kunder, samt meget sterke økonomiske resultater, sa direktør for Volkswagen, Harald Edvardsen-Eibak.

- Målet vårt er at våre kunder skal trives hos oss og være svært fornøyd med den service vi yter, enten de besøker verkstedet, deleavdelingen eller salgsavdelingen. Vi er veldig glade og takknemlige for å motta utmerkelsen Årets Volkswagen-forhandler, sier Erik Trygve Heiberg.

Hamax Auto har hatt meget gode resultater over lang tid. Forhandleren har vært svært offensiv på salg og overgikk alle målsetninger for 2017. Hamax Auto AS har høy kundetilfredshet både for salg av nye og brukte biler og høy kundetilfredshet for servicemarkedet. Forhandleren har en soleklar førsteplass i sitt distrikt med en lokal markedsandel på 17,2 % i 2017. Hamax Auto har også meget sterke resultater på servicemarkedet over tid.

Forhandleren har vært nominert flere ganger tidligere og har også vunnet utmerkelsen tidligere. Bedriften kjennetegnes av kontinuitet i organisasjonen med dyktige medarbeidere og høy lederkompetanse.

Bilder

Om Volkswagen

Volkswagen
Volkswagen
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.volkswagen.no/

Volkswagen er Norges mest kjøpte bilmerke, og det for åttende året på rad i 2017. Volkswagen har modeller for enhver smak, og ligger helt i tet når det gjelder teknologi, sikkerhet og miljø. Volkswagen er ledende på ladbare biler i Norge med sine elbiler og ladbare hybrider. Globalt skal Volkswagen bli verdensledende innen elektrisk mobilitet, med en produksjon på en million elbiler fra 2025.

Følg saker fra Volkswagen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Volkswagen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom