Ving NorgeVing Norge

Halvparten av sommerreisene solgt fra Bergen

Del

Mer enn halvparten av årets sommerreiser fra Bergen er solgt. Det er Mallorca som er det mest populære reisemålet, melder Norges største feriearrangør, Ving.

SOMMERFAVORITT: Mallorca er bergensernes foretrukne reisemål denne sommeren.
SOMMERFAVORITT: Mallorca er bergensernes foretrukne reisemål denne sommeren.

- Mange husker nok fremdeles fjorårets begredelige sommervær og har vært tidlig ute for å sikre seg i alle fall et par uker med sol og sommervarme i år, sier informasjonsansvarlig Elisabeth Larsen-Vonstett i Ving.

Spanske favoritter

Det er Mallorca som er bergensernes favoritt, fulgt av Kreta og Gran Canaria.

- Dette er som i landet for øvrig, og det er spesielt interessant å se at mange har fått øynene opp for Kanariøyene også i sommerhalvåret, fortsetter Larsen-Vonstett. Hun forteller at selskapet kommer til å sende rekordmange nordmenn til den spanske øygruppen denne sommeren, totalt nærmere 28 000.

Svak krone påvirker ikke ferieplanene

I følge Larsen-Vonstett er det lite som tyder på at den svake kronen har lagt noen demper på årets ferieplaner.

- Den årlige familieturen til varmere strøk har blitt en innarbeidet tradisjon for mange. Det er nok andre forbruksvarer som sofa og bil som heller prioriteres bort til fordel for sommerferien, tror hun.

Fem på topp fra Bergen
1. Mallorca
2. Kreta
3. Gran Canaria
4. Rhodos
5. Bulgaria

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

SOMMERFAVORITT: Mallorca er bergensernes foretrukne reisemål denne sommeren.
SOMMERFAVORITT: Mallorca er bergensernes foretrukne reisemål denne sommeren.
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom