Adecco Group

Håkon Halvorsen Wik (25) kan bli sjef for over 700.000 mennesker

Del

I august har Adecco Norge hatt gleden av å ha studenten Håkon som landssjef. Nå kan han også bli sjef for hele Adecco-konsernet globalt i en måned. 117.500 søkte på sommerjobben som konsernsjef på globalt nivå, og Håkon har nå gått videre til topp 10 og skal delta på «bootcamp».

Håkon Halvorsen Wik er topp 10 i kampen om global topplederjobb i Adecco!
Håkon Halvorsen Wik er topp 10 i kampen om global topplederjobb i Adecco!

Topp 10 blant 117.500 søkere

10 unge ledere skal nå konkurrere om verdens mest attraktive sommerjobb, Alain Dehazes stilling som toppsjef for hele Adecco-konsernet globalt. Blant 117.500 søkere er Håkon Halvorsen Wik topp 10 og skal gjennomføre en «bootcamp» i Paris 11.- 14. september. Én kandidat vil få muligheten til å være øverste leder i én måned for verdens ledende selskap innen bemanning og HR-løsninger.

«Jeg er veldig stolt av Håkon som har klart å hevde seg så sterkt i denne konkurransen. Han har levert gode resultater som konsernsjef i sommer, og jeg er ikke litt i tvil om at han har store muligheter til å nå helt til toppen.», sier Torben Sneve, konsernsjef i Adecco Norge.

I sommer har 48 unge ledertalent jobbet som konsernsjefer i sine respektive land. De har i tillegg gjennomgått flere oppgaver for å bli vurdert til den globale topplederstillingen, deriblant levert et innovasjonsprosjekt og analyse av Adecco på globalt nivå.

De 10 kandidatene som har gått videre til “bootcamp” er:

 • Håkon Halvorsen Wik, Norge
 • Maxime Le Tellier, Frankrike
 • Ann-Sophie Kowalewski, Tyskland
 • Edmund Broadhead, Storbritannia
 • Valeria Meléndez, Peru
 • Eksakul Charoensupkul, Thailand
 • Sydney Rieckhoff, USA
 • David Torres Riaño, Colombia
 • Lo An Lin, Taiwan
 • Yulian Silyanovski, Bulgaria

CEO for One Month – et globalt konsept utviklet i Norge

Adeccos initiativ «CEO for One Month» er et norsk konsept som ble lansert i 2011. For fire år siden ble det rullet ut til hele Adecco-konsernet globalt, og er nå en del av “Way to Work”-programmet. De siste fire årene har 120 kandidater fått muligheten til å være konsernsjefer i sine respektive land. Hvert år er det en eksepsjonell kandidat som bli valgt til å være CEO for hele Adecco-konsernet. I fjor var det 54.000 søkere til stillingen globalt, i år var det over 117.500. Nå har vår egen Håkon Halvorsen Wik gått videre til «bootcamp», og er blant 10 toppkandidater som nå kjemper om den aller gjeveste sommerjobben.


Website: www.adeccowaytowork.com/ceo1month-en
Facebook: www.facebook.com/AdeccoWaytoWork
Youtube: https://www.youtube.com/user/AdeccoWaytoWork

 Adecco-konsernet globalt

 • 700.000 medarbeidere på jobb hver dag
 • Over 33.000 ansatte
 • 5100 kontorer i over 60 land
 • Hovedkontor i Zürich
 • Adecco er Fortune Global 500 selskap
 • Omsetning EUR 22.708 millioner (2016)
 • Globale merkenavn: Adecco, Badenoch & Clark, Lee Hecht Harrison, Modis, Pontoon, Spring Professional og Adia

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Håkon Halvorsen Wik er topp 10 i kampen om global topplederjobb i Adecco!
Håkon Halvorsen Wik er topp 10 i kampen om global topplederjobb i Adecco!
Last ned bilde
Håkon Halvorsen Wik har vært konsernsjef for Adecco i sommer. Han hadde også internship for DNB i London i juli. Nå kan han bli global toppsjef i Adecco i en måned.
Håkon Halvorsen Wik har vært konsernsjef for Adecco i sommer. Han hadde også internship for DNB i London i juli. Nå kan han bli global toppsjef i Adecco i en måned.
Last ned bilde

Om Adecco Group

Adecco Group
Adecco Group
Rosenkrantz' gate 16
0160 Oslo

23 29 00 00https://www.adecco.no

Adecco Group er et av Norges ledende selskap innen HR og bemanning. Selskapet er landsdekkende, og har over 60 års erfaring i Norge. Konsernet har over 400 ansatte, og 5000 medarbeidere ute i jobb hos kunder hver dag.

I Norge består Adecco-konsernet av seks merkevarer: Adecco, Badenoch & Clark, BHC Construction, Ingeniør Compagniet, Modis og Naviga. Vi leverer til kunder i alle bransjer, i offentlig og privat sektor.

Følg saker fra Adecco Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Adecco Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Adecco Group

3 grep som styrker ditt lederskap10.4.2018 16:21:29Pressemelding

Ønsker du å bli en bedre leder, eller har du ambisjoner om å bli leder? Noen finner nøkkelen til godt lederskap ganske kjapt, mens andre leter forgjeves. Uavhengig av hva som måtte være din lederstil, så har jeg som lederutvikler erfart at noen grep er definitivt viktigere enn andre. Disse grepene vil nok ikke løse alle dine utfordringer som leder, men de vil i det minste plassere deg i en god posisjon for å løse det som måtte komme av problemstillinger. For det er nettopp det som er problemet – ledere kommer ofte ikke i posisjon.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom