Glass og Fasadeforeningen

H-produkter AS kjøper GlassTeam AS

Del

Eierne av GlassTeam AS har inngått avtale om salg av samtlige aksjer i selskapet til H-produkter AS, med virkning fra i morgen, onsdag 15.08.2018.

Geir Vegsund, adm. dir. H-produkter AS. Foto: Arkiv
Geir Vegsund, adm. dir. H-produkter AS. Foto: Arkiv

Vi er svært fornøyde med å få H-produkter inn som ny eier av GlassTeam.

H-produkter driver innenfor samme bransje og har mange likhetstrekk med oss. Geografisk er vi gunstig plassert i forhold til hverandre og ser store synergimuligheter i et tettere samarbeid og eierskap. Det er også viktig for oss å få inn en eier som har samme ambisjoner og tankesett som vi har, og med ytterligere tyngde vil vi kunne ta på oss enda større og mer krevende prosjekter», sier Tom Aas, styreleder i GlassTeam.

– GlassTeam har en solid markedsposisjon på Østlandet, og vi ønsker å ta en posisjon som nasjonalt ledende innenfor glassfasademarkedet, både gjennom egen vekst og oppkjøp. Vi utfyller hverandre på en god måte, og derfor er GlassTeam et naturlig og veldig interessant selskap, både å eie og samarbeide med. Bransjen er moden for en konsolidering og gjennom dette oppkjøpet vil vi samlet bli den klart største norskeide aktøren i landet. Vi ser store muligheter gjennom dette oppkjøpet, men samtidig er det viktig for oss å understreke at det blir «business as usual» for GlassTeam», sier Geir Vegsund, adm. dir. i H-produkter.

Om GlassTeam:

Selskapet ble etablert etter en virksomhetsoverdragelse fra Saint-Gobain Bøckmann AS og har 95 ansatte, med fabrikk og hovedkontor i Fredrikstad. GlassTeam er en fasadeentreprenør og glassmestervirksomhet og hadde i 2017 en omsetning på ca. 130 mill.

Om H-produkter:

H-produkter AS er en kombinert glassfasadeentreprenør og vindusprodusent. Selskapet har eneretten til å produsere H-vinduet i vedlikeholdsfritt PVC materiale, og har et velutviklet og nasjonalt dekkende produktsortiment på vinduer og dører, under merkevaren H-vinduet+.

Selskapet som i 2017 hadde en omsetning på ca. 150 mill. og 75 ansatte, er et heleid datterskap av Flakk Gruppen AS, som driver innenfor flere bransjer og virksomhetsområder.

Kontakt:

Tom Aas, styreleder GlassTeam AS, tlf. 97 53 23 72 / tom.aas@glassteam.no

Geir Vegsund, adm. dir. H-produkter AS, tlf. 93 49 58 00 / geir@hprodukter.no

Nøkkelord

Bilder

Geir Vegsund, adm. dir. H-produkter AS. Foto: Arkiv
Geir Vegsund, adm. dir. H-produkter AS. Foto: Arkiv
Last ned bilde
Tom Aas, styreleder GlassTeam AS. Foto: Privat
Tom Aas, styreleder GlassTeam AS. Foto: Privat
Last ned bilde

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom