NRK

Gullsnutten 2017 - kåring av årets internettstjerner på NRK3

Del

Norges superstjerner på internett skal hylles i årets utdeling av Gullsnutten og feire hva som er mulig med et kamera, et talent og konto på YouTube, Facebook eller Instagram. Lars Berrum er programleder og det skal deles ut priser i åtte kategorier i sendingen på NRK3 lørdag 1. april.

Gullsnutten arrangeres for tredje år på rad. I fjor vant stjerner som Noobwork, Makeupmalin, Alan Walker og PrebzogDennis. I år er det nye 32 nominerte i åtte kategorier, i tillegg til hederprisen Årets YouTuber. De nominerte kommer fra flere steder i landet: Skien, Nittedal, Oslo, Hokksund, Røyken, Karmøy, Bergen, Porsgrunn, Holmestrand, Nesodden og Bamle

I år skal priser deles ut til Årets gamer, Årets livsstil og Videoblogger, Årets skjønnhet og sminke, Årets musikk, Årets morsomste, Årets meningsbærer, Årets video, Årets stjerneskudd og Årets YouTuber. 

Nominerte er både etablerte stjerner og nye stjerneskudd blant Norges nyeste kjendiser - de som lager videoer på internett.

Årets Gamer

Randulle – Skien

Noobwork – Nittedal

Truls – Oslo

Addexio – Karmøy

Årets Sminke og skjønnhet

Celina Karine – Oslo

Agnes Lovise – Oslo

Eveline Karlsen – Skien

Stina.blogg.no – Hokksund/Sandefjord

Årets Livsstil og Videoblogger

Amalie Olsen – Vestfold

MAKEUPMALIN – Holmestrand /Oslo

Prebz og Dennis - Bergen + Bamle

Hanna-Martine – Sarpsborg

Årets Meningsbærer

Daniel Simen – Porsgrunn

Kristin og Dennis – Bergen/Stavanger

Nellie – Oslo

Årets Video

FlippKlipp Studio – Prebz og Dennis vs Baibai & Huginn - Ville Veier #1 – Nesodden

Celina Karine – Min historie - jeg var dødssyk

Gutterommet - Draw My Life – Nittedal

Emma Ellingsen - Q&A :: Jeg ble født gutt! 

Årets Stjerneskudd

Amalie Olsen - YouTube

Randulle 

Murdrocks 

Stina Talling – Bergen

Årets Morsomste

Murdrocks

Prebz og Dennis

Randulle Piateed – Bergen

Årets Musikk

Alan Walker – Bergen

PelleK  Ledelsen  - Oslo

YLTV – Røyken

Lars Berrum har også med seg Herman Flesvig, Dex Carrington, Makeupmalin og Daniel og Simen i studio, og dette skal bli en fest for alle som liker YouTube-stjerner og som følger med på hva unge mennesker lager selv i sosiale medier. 

Bilder

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no

NRK byr på et bredt medietilbud med tre tv-kanaler, 16 radiokanaler og nettstedet NRK.no.

NRK er Norges største mediebedrift med avdelinger 56 steder rundt om i Norge. Som offentlig eid kringkastingsselskap har NRK i oppgave å lage et bredt og vidt medietilbud for alle som bor i Norge tuftet på norsk språk og kultur.

Følg saker fra NRK

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NRK

Så mange så Monsens premieretur20.7.2018 10:43Pressemelding

I forrige uke startet årets sommertur med Lars Monsen i spissen. På premiereturen på Hardangervidda, som ble sendt på NRK1 torsdag 12. juli, fulgte 37.000 seere med på den fem timer lange turen. Det ga en markedsandel på 22 prosent. 268.000 var innom sendingen i minst ett minutt. Antall seere på fredagens minutt for minutt-sending lå på 39.000, og disse tallene økte på lørdagen til 50.000. På søndagen lå tallet på 77.000 seere. – Det er tydelig at folk setter pris på opplevelser fra fjellet. Vi er strålende fornøyd med første uken, sier Thomas Hellum, som er prosjektleder for «Monsen minutt for minutt». Sommeråpent «Sommeråpent», som sendes på NRK1 om kvelden, hadde 454.000 seere på premieren 12. juli, og en markedsandel på 52 prosent. I løpet av helgen lå tallene for «Sommeråpent» på 286.000 (fredag), 346.000 (lørdag) og 397.000 (søndag). – «Sommeråpent» har de største tallene og er flaggskipet på kvelden - og det er som forventet når programmet går i beste sendetid. «Monsen minutt fo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom