Nasjonalforeningen for folkehelsen

Grov skole hoppet seg til seier

Del

6. klasse ved Grov skole, Skånland kommune, er vinnere av Nasjonalforeningen for folkehelsens hoppetaukonkurranse i Troms. De fem elevene hoppet en time hver dag under konkurransen.

Sperrefrist: Torsdag 16. juni kl. 18:00. Premien er en overraskelse for skolebarna, så vi ber om at dere overholder sperrefristen.

STED: Grov skole torsdag 16. juni klokken 18:00.

Premien blir delt ut av leder for Nasjonalforeningen for folkehelsens fylkesstyre i Troms Rigmor Yttergård, og hjertekontakt Mary Løftingsmo

Over hele landet har over 100 000 skoleelever fra 4. til 7. klasse deltatt i ‘Hopp for hjertet’. Det tilsvarer over 50 prosent av alle barneskolene i Norge. Konkurransen strakk seg over to uker i mai, og deltagerne har i gjennomsnitt hoppet tau 24 minutter hver dag.

Kontakt Rigmor Yttergård 994 78 123.Nøkkelord

Om Nasjonalforeningen for folkehelsen

Nasjonalforeningen for folkehelsen
Nasjonalforeningen for folkehelsen
Oscars gate 36B
0258 Oslo

23 12 00 00http://www.nasjonalforeningen.no

Nasjonalforeningen for folkehelsen er en frivillig, humanitær organisasjon med helselag og demensforeninger over hele landet. Vårt mål er å bekjempe hjerte- og karsykdommer og demens. Det gjør vi med forskning, informasjon, forebyggende tiltak og helsepolitisk arbeid. Nasjonalforeningen for folkehelsen er interesseorganisasjon for personer med demens og deres pårørende. Vår innsats finansieres med innsamlede midler og gaver.

Følg saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nasjonalforeningen for folkehelsen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom