Bilder Nordic School of Photography

Gratis foredrag med den anerkjente fotografen Sian Davey ved fotoskolen Bilder Nordic i Oslo

Del

Den britiske fotografen og psykiateren Sian Davey, kjent for sine nære og ærlige portrettprosjekt, forteller om seg og sitt arbeid ved fotoskolen Bilder Nordic i Oslo, fredag 16. november kl 17.00.

Sian Davey er en britisk dokumentar- og editorialfotograf med bakgrunn i kunst og sosialpolitikk. Davey er kjent for sine prosjekt hvor hun retter kameraet mot seg selv og menneskene rundt henne, som med prosjektet «Looking for Alice», hvor hun portretterer sin datter Alice, som har Downs syndrom. Davey har jobbet som psykiater i 15 år, men bestemte seg i 2014 for å fokusere på fotografi – og prosjektene hennes viser en tydelig kobling til hennes fortid i psykologien. Gjennom prisvinnende prosjekt som «Martha» og «We are family» utforsker og skildrer hun psykologien bak familier, vennskap og kjærlighet.

 Davey besøker fotoskolen Bilder Nordic School of Photography i forbindelse med mentorprogrammet Art & Storytelling med den anerkjente bilderedaktøren Cheryl Newman. Foredraget er gratis og åpent for alle, men krever påmelding via Bilder Nordics hjemmesider.

Bilder

Om Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography
Bilder Nordic School of Photography
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

24 14 66 80http://www.bildernordic.no

Bilder Nordic School of Photography er en offentlig godkjent fagskole. Skolen ble grunnlagt i 2005 og regnes i dag som Nordens største fotoskole, med rundt 150 aktive studenter til enhver tid. Bilder Nordic er en betydelig aktør i norsk fotomiljø, med et internasjonalt renommé, takket være engasjerte studenter, lærere og et sterkt nettverk av fotografer, bilderedaktører og andre bransjeaktører som er involvert i skolen.

Følg saker fra Bilder Nordic School of Photography

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bilder Nordic School of Photography på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bilder Nordic School of Photography

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom