Google Norge

Google Wifi lanseres i Norge

Del

Nå kan også norske nettbrukere få fantastisk Wi-Fi-dekning hjemme med et design som passer på stuebordet når Google Wifi i dag kommer i norske butikker.

Google Wifi er for alle som er lei dårlig dekning på det trådløse nettet. Med Google Wifi kan du strømme video på telefonen mens du går gjennom hele huset, fra stua, inn på badet for å pusse tenner og så til soverommet uten at det hakker.

Google Wifi bygger et sterkt og sømløst maskenett gjennom hele boligen din. I tillegg ser den bra ut. Det er svært enkelt å sette opp et Wi-Fi-nett, du bare laster ned Google Wifi-appen, og følger instruksjonene på skjermen. Fordi Google Wifi setter opp et masket nett er det også helt problemfritt å sette opp et nettverk med flere punkter hvis du trenger det for å få full dekning.

Google Wifi har også en rekke tilleggsfunksjoner som du får tilgang til gjennom appen. Du får full oversikt over alle enheter som er logget på det trådløse nettet, kan prioritere båndbredde til visse enheter, eller sette tilgangen til noen enheter på pause. Perfekt hvis barna for eksempel ikke vil legge vekk nettbrettet selv om middagen står på bordet. Og best av alt: Den oppdaterer seg selv automatisk, så du har den siste versjonen av programvare og sikkerhetsfunksjoner. 

Google Wifi kan kjøpes i alle store elektronikkbutikker, eller på nett hos  Google, og koster fra 1390 kroner. Det leveres som enkeltpunkter, eller i pakker av tre. Du må fortsatt ha et modem hjemme for å bruke Google Wifi. 

Se en kort video om Google Wifi her

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Google Norge

Google Norge
Google Norge
Bryggegata 6 - Aker Brygge
0250 Oslo

Følg saker fra Google Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Google Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Google Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom