Google Norge

Google lanserer maskinlæring for alle

Del

Google tar i dag et viktig skritt på veien mot å gjøre maskinlæring og kunstig intelligens tilgjengelig for virksomheter over hele verden uavhengig av kompetansenivå med lanseringen av Cloud AutoML

I dag lanserer Google Cloud AutoML. Cloud AutoML hjelper bedrifter med begrenset kompetanse innen ML med å begynne å bygge skreddersydde maskinlæringsmodeller av høy kvalitet, ved å benytte avanserte teknikker som learning2learn og transfer learning fra Google.

Cloud AutoML vil gjøre AI-eksperter enda mer produktive, utvikle nye områder innen AI og gjøre ingeniører med mindre kompetanse i stand til å bygge kraftige AI-systemer som frem til i dag ikke har vært mulig for dem.

Det første verktøyet ut er Cloud AutoML Vision, en tjeneste som gjør det raskt og enkelt å lage skreddersydde ML-modeller for bildegjenkjenning. Drag+drop-funksjonalitet gjør det lett å  laste opp bilder, trene og håndtere modellen, og deretter kan man slippe den løs i Google Cloud. 

De største fordelene er: 

Større nøyaktighet: Cloud AutoML Vision er bygget på Googles ledende bildegjenkjenningsmetoder, inkludert transfer learning og neural architecture search technologies. Det betyr at du får en mer presis modell, selv uten all verdens ekspertise innen maskinlæring.

Kortere vei til produksjonsklare modeller: Med Cloud AutoML kan du lage enkle modeller på bare minutter, eller bygge fullt ut brukbare modeller i løpet av bare en dag.

Lett å bruke: AutoML Vision tilbyr et enkelt, grafisk brukergrensesnitt som lar deg spesifisere data, og som deretter gjør den om til skreddersydde modeller av høy kvalitet tilpasset dine behov.

Her kan du se hvordan Cloud AutoML Vision fungerer i praksis.

For mer informasjon, se bloggposten skrevet av Jia Li, forsknings- og utviklingsleder ved Cloud AI og Fei-Fei Li, Cloud AIs sjefsforsker.

Nøkkelord

Kontakter

Om Google Norge

Google Norge
Google Norge
Bryggegata 6 - Aker Brygge
0250 Oslo

Følg saker fra Google Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Google Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Google Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom