Glass og Fasadeforeningen

Glassfabrikken AS styrker salgsteamet

Del

Mari Blix-Arna begynner som salgskonsulent interiør hos Glassfabrikken 15. november. Mari skal ha spesielt god forståelse av produktene knyttet til profilavdelingen på Glassfabrikken, men også behandle andre produkter knyttet til glass.

Mari Blix-Arna starter opp i Glassfabrikken 15. november.
Mari Blix-Arna starter opp i Glassfabrikken 15. november.

Mari Blix-Arna har tidligere jobbet hos Larvik by AS, Podium AS og sist hos Arnes Fargehandel i Larvik. Der har hun blant annet vært prosjektansvarlig for miljøfyrtårnsertifisering, ansvarlig for markedskommunikasjon og kundeveiledning.
– Fra før av vet jeg at Glassfabrikken har en dyktig daglig leder og at det er en bedrift som gjør det bra i sitt marked og er i vekst. Jeg har lest redaksjonell omtale av Glassfabrikken og har da sittet med et inntrykk av en spennende arbeidsplass som leverer kvalitetsprodukter og tjenester. Jeg er opptatt av lokalt næringsliv og heier på norske industri- og produksjonsarbeidsplasser.
– Jeg gleder meg til å lære mye nytt og til å bli skikkelig god på glass og beslag. Mitt inntrykk er at Glassfabrikken er veldig flinke til å arrangere blant annet kundekvelder med faglig innhold. Dette er tiltak som er med på å heve kompetanse både hos kunder og ansatte. Ønsket om å være god på det faglige er noe jeg tar med meg fra Arnes Fargehandel. Det skal også bli veldig spennende å bli kjent med et nytt marked, nye kollegaer og samarbeidspartnere, sier den nye salgskonsulenten.
– Glassfabrikken er svært fornøyde med å få Mari med på laget. Vi ser et potensiale blant produktene knyttet til profilavdelingen, og mener det nå er riktig å gjøre noen grep for å få utnyttet dette potensialet. Mari er en dame som tar initiativ og setter ting i system, samt at hun yter god service. Noe som er spesielt viktig for Glassfabrikken. Vi er sikre på at Mari blir en positiv tilvekst hos Glassfabrikken AS, sier markedssjef hos Glassfabrikken, Anders N. Tvetene.

Nøkkelord

Bilder

Mari Blix-Arna starter opp i Glassfabrikken 15. november.
Mari Blix-Arna starter opp i Glassfabrikken 15. november.
Last ned bilde

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom