Glass og Fasadeforeningen

Glaseksperten øker kapasiteten

Del

Vår danske medlemsbedrift Glaseksperten ruster seg for fremtiden. Produsenten har investert 60 millioner i utvidelse av fabrikken samt en helt ny produksjonslinje som primært er myntet på prosjektmarkedet i Skandinavia.

Glaseksperten er med sin eksisterende fabrikk en av Nord Europas mest moderne fabrikker for glassproduksjon. Dagens fabrikk ligger i Hjørring og produserer herdet, herdet laminert, isoler, brannglass, interiør glass og glass med print for å nevne noe.

– Her skal vår nye produksjonslinje være i drift fra november og den vil da gi oss muligheten til å kunne tilby våre kunder spesialglass som blant annet emaljert fasadeglass, antirefleks og flere typer solbeskyttende glass. I tillegg vil den nye linjen bidra til å effektivisere vår produksjon med økt kapasitet og korte leveringstider, sier Kent R. Beresford til Glass og Fasadeforeningen.

Kent Beresford startet 2. mai som Glasekspertens representant i Norge. Han har hovedsete i Oslo men dekker hele det norske markedet.

Nøkkelord

Bilder

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom